Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Suket Teki
Lagu Didi Kempot Suket Teki Mp3

Nama:Didi Kempot Suket Teki
Durasi:4:40
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 4,409,804 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku tak sing ngalah
Trimo mudur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Reff
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket tekirn




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didik Budi - Salam Dariku Dilihat 60710 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Anakku Dilihat 3084 orang
DownloadLagu Kusumaning Ati - Didi Kempot Dilihat 19192 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT FEAT VIA VALLEN SERA - IKI WEKE SOPO Dilihat 1184 orang
DownloadLagu KALUNG EMAS - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION Dhevy Geranium Dilihat 217909 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kalung Emas Dilihat 148698 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ambyar Dilihat 674872 orang
DownloadLagu CIDRO - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION DHEVY GERANIUM Dilihat 52155 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Neng Ngawi Dilihat 239243 orang
DownloadLagu Didi Kempot - PLONG Dilihat 220926 orang