Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Suket Teki
Lagu Didi Kempot Suket Teki Mp3

Nama:Didi Kempot Suket Teki
Durasi:4:42
Diupdate:30 June 2016 (3 years ago)
Disukai:15,782 Orang
Dilihat:oleh 6,932,632 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku tak sing ngalah
Trimo mudur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Reff
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket tekirn




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu KOWE OJO LARA - DIDI KEMPOT Dilihat 37965 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kowe Nduwe Aku Dilihat 276022 orang
DownloadLagu Didi Kempot - ElIng Taiwan Dilihat 124843 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Hargo Dumilah Dilihat 137669 orang
DownloadLagu PAMER BOJO - GuyonWaton Ciptaan Didi Kempot Dilihat 172163 orang
DownloadLagu Banyu Langit - Didi Kempot By GuyonWaton Dilihat 1457774 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Montang Manting Dilihat 3524 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Angin Malioboro Dilihat 45296 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Rondo Kelangan Manuk Dilihat 1744 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Dory - Kangen Neng Nickerie Dilihat 15187 orang