Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Suket Teki
Lagu Didi Kempot Suket Teki Mp3

Nama:Didi Kempot Suket Teki
Durasi:4:42
Diupdate:30 June 2016 (3 years ago)
Disukai:16,694 Orang
Dilihat:oleh 7,435,862 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku tak sing ngalah
Trimo mudur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket teki

Reff
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sek betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule suket tekirn




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Ngegem Watu Dilihat 21599 orang
DownloadLagu ANISA SALMA - PAMER BOJO Cipt Didi Kempot Dilihat 1588085 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Cinta Wonogiri Dilihat 132008 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Yan Vellia - Perawan Kalimantan Dilihat 8883714 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kreteg Bacem Dilihat 139195 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Tangise Ati Dilihat 2183710 orang
DownloadLagu Kembang Kocapan - Didi Kempot Dilihat 160052 orang
DownloadLagu KOWE OJO LARA - DIDI KEMPOT Dilihat 37965 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kowe Nduwe Aku Dilihat 276022 orang
DownloadLagu Didi Kempot - ElIng Taiwan Dilihat 124843 orang