Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Sigar Tresnone
Lagu Didi Kempot Sigar Tresnone Mp3

Nama:Didi Kempot Sigar Tresnone
Durasi:5:06
Diupdate:30 January 2018 (1 year ago)
Disukai:1,336 Orang
Dilihat:oleh 159,354 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Piring sing pecah ilang separo
Tak sayang sayang kok koyo ngono
Sigar dadi loro urung dadi bojo
Opo pancen pancene durung jodho

Piring sing pecah garing tilase
Tak sayang sayang kok koyo ngene
Natoni atiku iki perih rasane
Mbiyen sayang saiki ilang tresnane

Mangan mung kari muluk
Wis neng ngarepe lambe
Aku sing ngrekoso
Neng ra melu grasakke

Ngelak mung kari ngombe
Kabeh wes tak cepakke
Nanging aku malah kok lalekke

Piring sing pecah kari tilase
Tak sayang sayang kok koyo ngene
Natoni atiku iki perih rasane
Mbiyen sayang saiki ilang tresnan

Mangan mung kari ngulu
Wis neng ngarepe lambe
Aku sing ngrekoso
Neng ra melu grasakke

Ngelak mung kari ngombe
Kabeh wes tak cepakne
Nanging aku malah kok lalekke

Piring sing pecah ilang separo
Tak sayang sayang kok koyo ngono
Sigar dadi loro urung dadi bojo
Opo pancen pancene durung jodho

Piring sing pecah garing tilase
Tak sayang sayang kok koyo ngene
Natoni atiku iki perih rasane
Mbiyen sayang saiki ilang tresnane




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Piring Pecah Dilihat 152654 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Layang Kangen Dilihat 2439579 orang
DownloadLagu Bakso Sarjana - Didi Kempot Dilihat 27547 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Tatu Dilihat 130882 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Aku Ora Dolan Dilihat 602874 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Segoro Tuban Dilihat 1088040 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ning Pacitan Dilihat 37940 orang
DownloadLagu Angin Paramaribo-Didi Kempot Dilihat 60848 orang
DownloadLagu Didi Kempot Diana Sastra - Remang Remang Dilihat 28659 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Cucak Rowo Dilihat 883958 orang