Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Sigar Tresnone
Lagu Didi Kempot Sigar Tresnone Mp3

Nama:Didi Kempot Sigar Tresnone
Durasi:5:06
Diupdate:30 January 2018 (2 years ago)
Disukai:1,418 Orang
Dilihat:oleh 172,586 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Piring sing pecah ilang separo
Tak sayang sayang kok koyo ngono
Sigar dadi loro urung dadi bojo
Opo pancen pancene durung jodho

Piring sing pecah garing tilase
Tak sayang sayang kok koyo ngene
Natoni atiku iki perih rasane
Mbiyen sayang saiki ilang tresnane

Mangan mung kari muluk
Wis neng ngarepe lambe
Aku sing ngrekoso
Neng ra melu grasakke

Ngelak mung kari ngombe
Kabeh wes tak cepakke
Nanging aku malah kok lalekke

Piring sing pecah kari tilase
Tak sayang sayang kok koyo ngene
Natoni atiku iki perih rasane
Mbiyen sayang saiki ilang tresnan

Mangan mung kari ngulu
Wis neng ngarepe lambe
Aku sing ngrekoso
Neng ra melu grasakke

Ngelak mung kari ngombe
Kabeh wes tak cepakne
Nanging aku malah kok lalekke

Piring sing pecah ilang separo
Tak sayang sayang kok koyo ngono
Sigar dadi loro urung dadi bojo
Opo pancen pancene durung jodho

Piring sing pecah garing tilase
Tak sayang sayang kok koyo ngene
Natoni atiku iki perih rasane
Mbiyen sayang saiki ilang tresnane




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Kalung Emas Dilihat 148698 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ambyar Dilihat 674872 orang
DownloadLagu CIDRO - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION DHEVY GERANIUM Dilihat 52155 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Neng Ngawi Dilihat 239243 orang
DownloadLagu Didi Kempot - PLONG Dilihat 220926 orang
DownloadLagu Penyiar Radio - Didi Kempot Dilihat 50269 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Deddy Dores - Untuk Apa Lagi Dilihat 1057825 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - Parangtritis Dilihat 565698 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - KOPI LAMPUNG Dilihat 94220 orang
DownloadLagu Nunut Ngiyup - Didi Kempot Dilihat 829365 orang