Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Piring Pecah
Lagu Didi Kempot Piring Pecah Mp3

Nama:Didi Kempot Piring Pecah
Durasi:4:26
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 179,552 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Gek opo to salahku,
Dosa opo awakku..
Kebangeten tenan nasibku,
Koyo alun ing ombakā€™e banyu..

Loro atiku iki,
Perih koyo mengkene..
Kowe lungo ninggalke siso,
Siso tresno sing ono dadaku..

Banyu mili miline ono samudro,
Kowe seneng aku sing keloro-loro..
Manuk wae isih nduwe roso tresno,
Eling anak bojo sing ditinggal lungo..

Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..

Reff:
Loro atiku iki,
Perih koyo mengkene..
Kowe lungo ninggalke siso,
Siso tresno sing ono dadaku..

Banyu mili miline ono samudro,
Kowe seneng aku sing keloro-loro..
Manuk wae isih nduwe roso tresno,
Eling anak bojo sing ditinggal lungo..

Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..
Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..
Oooooo..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didik Budi - Salam Dariku Dilihat 60710 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Anakku Dilihat 3084 orang
DownloadLagu Kusumaning Ati - Didi Kempot Dilihat 19192 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT FEAT VIA VALLEN SERA - IKI WEKE SOPO Dilihat 1184 orang
DownloadLagu KALUNG EMAS - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION Dhevy Geranium Dilihat 217909 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kalung Emas Dilihat 148698 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ambyar Dilihat 674872 orang
DownloadLagu CIDRO - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION DHEVY GERANIUM Dilihat 52155 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Neng Ngawi Dilihat 239243 orang
DownloadLagu Didi Kempot - PLONG Dilihat 220926 orang