Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Piring Pecah
Lagu Didi Kempot Piring Pecah Mp3

Nama:Didi Kempot Piring Pecah
Durasi:4:26
Diupdate:06 August 2017 (2 years ago)
Disukai:1,025 Orang
Dilihat:oleh 154,010 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Gek opo to salahku,
Dosa opo awakku..
Kebangeten tenan nasibku,
Koyo alun ing ombakā€™e banyu..

Loro atiku iki,
Perih koyo mengkene..
Kowe lungo ninggalke siso,
Siso tresno sing ono dadaku..

Banyu mili miline ono samudro,
Kowe seneng aku sing keloro-loro..
Manuk wae isih nduwe roso tresno,
Eling anak bojo sing ditinggal lungo..

Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..

Reff:
Loro atiku iki,
Perih koyo mengkene..
Kowe lungo ninggalke siso,
Siso tresno sing ono dadaku..

Banyu mili miline ono samudro,
Kowe seneng aku sing keloro-loro..
Manuk wae isih nduwe roso tresno,
Eling anak bojo sing ditinggal lungo..

Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..
Piring pecah paribasane,
Omah-omah ora ono trentreme..
Oooooo..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Sigar Tresnone Dilihat 158577 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Layang Kangen Dilihat 2439579 orang
DownloadLagu Bakso Sarjana - Didi Kempot Dilihat 27547 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Tatu Dilihat 130882 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Aku Ora Dolan Dilihat 602874 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Segoro Tuban Dilihat 1088040 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ning Pacitan Dilihat 37940 orang
DownloadLagu Angin Paramaribo-Didi Kempot Dilihat 60848 orang
DownloadLagu Didi Kempot Diana Sastra - Remang Remang Dilihat 28659 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Cucak Rowo Dilihat 883958 orang