Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Pamer Bojo
Lagu Didi Kempot Pamer Bojo Mp3

Nama:Didi Kempot Pamer Bojo
Durasi:4:48
Diupdate:22 November 2018 (8 months ago)
Disukai:42,856 Orang
Dilihat:oleh 4,367,874 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Ci~dro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Sigar Tresnone Dilihat 158577 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Piring Pecah Dilihat 152654 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Layang Kangen Dilihat 2439579 orang
DownloadLagu Bakso Sarjana - Didi Kempot Dilihat 27547 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Tatu Dilihat 130882 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Aku Ora Dolan Dilihat 602874 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Segoro Tuban Dilihat 1088040 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ning Pacitan Dilihat 37940 orang
DownloadLagu Angin Paramaribo-Didi Kempot Dilihat 60848 orang
DownloadLagu Didi Kempot Diana Sastra - Remang Remang Dilihat 28659 orang