Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Neng Ngawi
Lagu Didi Kempot Neng Ngawi Mp3

Nama:Didi Kempot Neng Ngawi
Durasi:4:58
Diupdate:22 January 2016 (4 years ago)
Disukai:867 Orang
Dilihat:oleh 304,056 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Srengenge padhangono ati iki
Singkirno mendung sing neng langit kuwi
Aku kepengin nyawang snadyan mung sedelo
Isih neng kene opo uwis lungo

Rembulan sing ono ing langit biru
Kancanono aku wong sing nandang rindu
Gandengen tanganku aku pengin ketemu
Ben mari roso kangene atiku

Neng kene neng kutho ngawi
Janjine tansah nresnani

Neng kene neng kutho ngawi
Janjimu jare ra lali
Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng prapatan kartonyono

Neng kene aku ora cidro janji
Nganti mati sumpah aku ora lali
Nduwe roso kangen aku yo isih seneng
Neng kene aku pengin urip bareng

Neng kene neng kutho ngawi
Janjine tansah nresnani

Neng kene neng kutho ngawi
Janjimu jare ra lali
Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng prapatan kartonyono
Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng prapatan kartonyono




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didik Budi - Salam Dariku Dilihat 60710 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Anakku Dilihat 3084 orang
DownloadLagu Kusumaning Ati - Didi Kempot Dilihat 19192 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT FEAT VIA VALLEN SERA - IKI WEKE SOPO Dilihat 1184 orang
DownloadLagu KALUNG EMAS - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION Dhevy Geranium Dilihat 217909 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kalung Emas Dilihat 148698 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ambyar Dilihat 674872 orang
DownloadLagu CIDRO - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION DHEVY GERANIUM Dilihat 52155 orang
DownloadLagu Didi Kempot - PLONG Dilihat 220926 orang
DownloadLagu Penyiar Radio - Didi Kempot Dilihat 50269 orang