Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Neng Ngawi
Lagu Didi Kempot Neng Ngawi Mp3

Nama:Didi Kempot Neng Ngawi
Durasi:4:58
Diupdate:22 January 2016 (4 years ago)
Disukai:712 Orang
Dilihat:oleh 245,966 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Srengenge padhangono ati iki
Singkirno mendung sing neng langit kuwi
Aku kepengin nyawang snadyan mung sedelo
Isih neng kene opo uwis lungo

Rembulan sing ono ing langit biru
Kancanono aku wong sing nandang rindu
Gandengen tanganku aku pengin ketemu
Ben mari roso kangene atiku

Neng kene neng kutho ngawi
Janjine tansah nresnani

Neng kene neng kutho ngawi
Janjimu jare ra lali
Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng prapatan kartonyono

Neng kene aku ora cidro janji
Nganti mati sumpah aku ora lali
Nduwe roso kangen aku yo isih seneng
Neng kene aku pengin urip bareng

Neng kene neng kutho ngawi
Janjine tansah nresnani

Neng kene neng kutho ngawi
Janjimu jare ra lali
Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng prapatan kartonyono
Naliko semono kowe pamit lungo
Neng kene neng prapatan kartonyono




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Kalung Emas Dilihat 148698 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ambyar Dilihat 674872 orang
DownloadLagu CIDRO - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION DHEVY GERANIUM Dilihat 52155 orang
DownloadLagu Didi Kempot - PLONG Dilihat 220926 orang
DownloadLagu Penyiar Radio - Didi Kempot Dilihat 50269 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Deddy Dores - Untuk Apa Lagi Dilihat 1057825 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - Parangtritis Dilihat 565698 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - KOPI LAMPUNG Dilihat 94220 orang
DownloadLagu Nunut Ngiyup - Didi Kempot Dilihat 829365 orang
DownloadLagu Ambyar - DIDI KEMPOT Dilihat 18376 orang