Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Lelakon Tresno
Lagu Didi Kempot Lelakon Tresno Mp3

Nama:Didi Kempot Lelakon Tresno
Durasi:5:34
Diupdate:11 May 2018 (12 months ago)
Disukai:3,569 Orang
Dilihat:oleh 682,206 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Separo atimu
Lungo ninggalake aku
Seprene ono ngendi paranmu
Lungo tanpo pamit
Ninggalke crito sing pait
Keracun batinku kepengen njerit

Lereng argo wilis
Dadi seksi nggonku nangis
Rasane ati koyo diiris
Neng kutho kediri
Iseh tak simpen neng ati
Janjimu naliko neng sekar taji

Koyo sumendale nyowo
Kang cinabut soko rogo
Kowe pamit lungo
Megat tali tresno

Hang rusak tali akromo
Kowe lali kowe cidro
Kowe kepincut
Marang nafsune durjono

Tak leremke atiku
Senajan kesekso batinku
Aku percoyo marang gustiku
Yen wes titi wanci
Jagad madangi atimu
Jembare samudro pangapuraku

Lereng argo wilis
Dadi seksi nggonku nangis
Rasane ati koyo diiris
Neng kutho kediri
Iseh tak simpen neng ati
Janjimu naliko neng sekar taji

Koyo sumendale nyowo
Kang cinabut soko rogo
Kowe pamit lungo
Megat tali tresno

Hang rusak tali akromo
Kowe lali kowe cidro
Kowe kepincut
Marang nafsune durjono

Tak leremke atiku
Senajan kesekso batinku
Aku percoyo marang gustiku
Yen wes titi wanci
Jagad madangi atimu
Jembare samudro pangapuraku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Cinta Wonogiri Dilihat 132008 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Yan Vellia - Perawan Kalimantan Dilihat 8883714 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kreteg Bacem Dilihat 139195 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Tangise Ati Dilihat 2183710 orang
DownloadLagu Kembang Kocapan - Didi Kempot Dilihat 160052 orang
DownloadLagu KOWE OJO LARA - DIDI KEMPOT Dilihat 37965 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - Suket Teki Dilihat 6905429 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kowe Nduwe Aku Dilihat 276022 orang
DownloadLagu Didi Kempot - ElIng Taiwan Dilihat 124843 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Hargo Dumilah Dilihat 137669 orang