Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Lelakon Tresno
Lagu Didi Kempot Lelakon Tresno Mp3

Nama:Didi Kempot Lelakon Tresno
Durasi:5:34
Diupdate:11 May 2018 (1 year ago)
Disukai:4,801 Orang
Dilihat:oleh 920,341 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Separo atimu
Lungo ninggalake aku
Seprene ono ngendi paranmu
Lungo tanpo pamit
Ninggalke crito sing pait
Keracun batinku kepengen njerit

Lereng argo wilis
Dadi seksi nggonku nangis
Rasane ati koyo diiris
Neng kutho kediri
Iseh tak simpen neng ati
Janjimu naliko neng sekar taji

Koyo sumendale nyowo
Kang cinabut soko rogo
Kowe pamit lungo
Megat tali tresno

Hang rusak tali akromo
Kowe lali kowe cidro
Kowe kepincut
Marang nafsune durjono

Tak leremke atiku
Senajan kesekso batinku
Aku percoyo marang gustiku
Yen wes titi wanci
Jagad madangi atimu
Jembare samudro pangapuraku

Lereng argo wilis
Dadi seksi nggonku nangis
Rasane ati koyo diiris
Neng kutho kediri
Iseh tak simpen neng ati
Janjimu naliko neng sekar taji

Koyo sumendale nyowo
Kang cinabut soko rogo
Kowe pamit lungo
Megat tali tresno

Hang rusak tali akromo
Kowe lali kowe cidro
Kowe kepincut
Marang nafsune durjono

Tak leremke atiku
Senajan kesekso batinku
Aku percoyo marang gustiku
Yen wes titi wanci
Jagad madangi atimu
Jembare samudro pangapuraku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Kalung Emas Dilihat 148698 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ambyar Dilihat 674872 orang
DownloadLagu CIDRO - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION DHEVY GERANIUM Dilihat 52155 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Neng Ngawi Dilihat 239243 orang
DownloadLagu Didi Kempot - PLONG Dilihat 220926 orang
DownloadLagu Penyiar Radio - Didi Kempot Dilihat 50269 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Deddy Dores - Untuk Apa Lagi Dilihat 1057825 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - Parangtritis Dilihat 565698 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - KOPI LAMPUNG Dilihat 94220 orang
DownloadLagu Nunut Ngiyup - Didi Kempot Dilihat 829365 orang