Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Lelakon Tresno
Lagu Didi Kempot Lelakon Tresno Mp3

Nama:Didi Kempot Lelakon Tresno
Durasi:5:34
Diupdate:11 May 2018 (9 months ago)
Disukai:3,065 Orang
Dilihat:oleh 483,357 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Separo atimu
Lungo ninggalake aku
Seprene ono ngendi paranmu
Lungo tanpo pamit
Ninggalke crito sing pait
Keracun batinku kepengen njerit

Lereng argo wilis
Dadi seksi nggonku nangis
Rasane ati koyo diiris
Neng kutho kediri
Iseh tak simpen neng ati
Janjimu naliko neng sekar taji

Koyo sumendale nyowo
Kang cinabut soko rogo
Kowe pamit lungo
Megat tali tresno

Hang rusak tali akromo
Kowe lali kowe cidro
Kowe kepincut
Marang nafsune durjono

Tak leremke atiku
Senajan kesekso batinku
Aku percoyo marang gustiku
Yen wes titi wanci
Jagad madangi atimu
Jembare samudro pangapuraku

Lereng argo wilis
Dadi seksi nggonku nangis
Rasane ati koyo diiris
Neng kutho kediri
Iseh tak simpen neng ati
Janjimu naliko neng sekar taji

Koyo sumendale nyowo
Kang cinabut soko rogo
Kowe pamit lungo
Megat tali tresno

Hang rusak tali akromo
Kowe lali kowe cidro
Kowe kepincut
Marang nafsune durjono

Tak leremke atiku
Senajan kesekso batinku
Aku percoyo marang gustiku
Yen wes titi wanci
Jagad madangi atimu
Jembare samudro pangapuraku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Rondo Kelangan Manuk Dilihat 1744 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Dory - Kangen Neng Nickerie Dilihat 15187 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kapusan Janji Dilihat 1324653 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ninggali Tatu Dilihat 162289 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Pamer Bojo Dilihat 369566 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Gusti Ora Sare Dilihat 598265 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Sewu Siji Dilihat 113221 orang
DownloadLagu Didi Kempot-Stasiun Balapan Dilihat 942227 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Bojo Loro Dilihat 5108 orang
DownloadLagu Via Vallen - Banyu Langit Didi Kempot Dilihat 3079333 orang