Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Kowe Nduwe Aku
Lagu Didi Kempot Kowe Nduwe Aku Mp3

Nama:Didi Kempot Kowe Nduwe Aku
Durasi:4:57
Diupdate:14 November 2018 (6 months ago)
Disukai:4,121 Orang
Dilihat:oleh 325,130 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kowe nduwe aku ojo karo liyane
Kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
Senengo neng aku nganti selawase
Nganti mati wong loro podho tresnane

Kowe nduwe aku ojo pingin liyane
Kowe tresno aku ojo lali janjine
Senengo neng aku nganti selawase
Yo mung gusti sing biso misahake

Wangine kembang sing ono ati
Ojo nganti lali disirami
Wangine tresno sing ono dodo
Ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

Kowe nduwe aku ojo karo liyane
Kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
Senengo neng aku nganti selawase
Nganti mati wong loro podho tresnane

Kowe nduwe aku ojo pingin liyane
Kowe tresno aku ojo lali janjine
Senengo neng aku nganti selawase
Yo mung gusti sing biso misahake

Wangine kembang sing ono ati
Ojo nganti lali disirami
Wangine tresno sing ono dodo
Ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

Kowe nduwe aku ojo karo liyane
Kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
Senengo neng aku nganti selawase
Nganti mati wong loro podho tresnane




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Podho Indonesia Ne Dilihat 17977 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ngegem Watu Dilihat 21599 orang
DownloadLagu ANISA SALMA - PAMER BOJO Cipt Didi Kempot Dilihat 1588085 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Cinta Wonogiri Dilihat 132008 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Yan Vellia - Perawan Kalimantan Dilihat 8883714 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kreteg Bacem Dilihat 139195 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Tangise Ati Dilihat 2183710 orang
DownloadLagu Kembang Kocapan - Didi Kempot Dilihat 160052 orang
DownloadLagu KOWE OJO LARA - DIDI KEMPOT Dilihat 37965 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - Suket Teki Dilihat 6905429 orang