Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Kowe Nduwe Aku
Lagu Didi Kempot Kowe Nduwe Aku Mp3

Nama:Didi Kempot Kowe Nduwe Aku
Durasi:4:57
Diupdate:14 November 2018 (4 months ago)
Disukai:3,997 Orang
Dilihat:oleh 286,536 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kowe nduwe aku ojo karo liyane
Kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
Senengo neng aku nganti selawase
Nganti mati wong loro podho tresnane

Kowe nduwe aku ojo pingin liyane
Kowe tresno aku ojo lali janjine
Senengo neng aku nganti selawase
Yo mung gusti sing biso misahake

Wangine kembang sing ono ati
Ojo nganti lali disirami
Wangine tresno sing ono dodo
Ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

Kowe nduwe aku ojo karo liyane
Kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
Senengo neng aku nganti selawase
Nganti mati wong loro podho tresnane

Kowe nduwe aku ojo pingin liyane
Kowe tresno aku ojo lali janjine
Senengo neng aku nganti selawase
Yo mung gusti sing biso misahake

Wangine kembang sing ono ati
Ojo nganti lali disirami
Wangine tresno sing ono dodo
Ojo nganti ilang digowo karo wong liyo

Kowe nduwe aku ojo karo liyane
Kowe seneng aku ojo ngalih tresnane
Senengo neng aku nganti selawase
Nganti mati wong loro podho tresnane




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu KOWE OJO LARA - DIDI KEMPOT Dilihat 37965 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - Suket Teki Dilihat 6905429 orang
DownloadLagu Didi Kempot - ElIng Taiwan Dilihat 124843 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Hargo Dumilah Dilihat 137669 orang
DownloadLagu PAMER BOJO - GuyonWaton Ciptaan Didi Kempot Dilihat 172163 orang
DownloadLagu Banyu Langit - Didi Kempot By GuyonWaton Dilihat 1457774 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Montang Manting Dilihat 3524 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Angin Malioboro Dilihat 45296 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Rondo Kelangan Manuk Dilihat 1744 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Dory - Kangen Neng Nickerie Dilihat 15187 orang