Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Kapusan Janji
Lagu Didi Kempot Kapusan Janji Mp3

Nama:Didi Kempot Kapusan Janji
Durasi:4:22
Diupdate:16 July 2017 (2 years ago)
Disukai:7,168 Orang
Dilihat:oleh 2,022,684 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wangine kembang tresno
Kari tilase,
Ning ngopo kowe cidro
Lali janjine
Lungamu nggawe gelo
Nyikso atiku loro
Aku wong isih urip
Mbok anggep wis tanpo nyowo

Ning ngopo ono tresno
Yen kudu pisah,
Sewengi aku seneng
Seprene susah
Tresnamu uwis ilang
Garing kegowo angin
Yen ngerti koyo ngene
Kenal kowe,ora pengen

Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Seprene raono wong sing nambani
Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe teko ngugemi janjimu,

Ning ngopo ono tresno
Yen kudu pisah,
Sewengi aku seneng
Seprene susah
Tresnamu uwis ilang
Garing kegowo angin
Yen ngerti koyo ngene
Kenal kowe,ora pengen

Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Seprene raono wong sing nambani
Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe teko ngugemi janjimu...

Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Seprene raono wong sing nambani
Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe teko ngugemi janjimu...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Kalung Emas Dilihat 148698 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ambyar Dilihat 674872 orang
DownloadLagu CIDRO - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION DHEVY GERANIUM Dilihat 52155 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Neng Ngawi Dilihat 239243 orang
DownloadLagu Didi Kempot - PLONG Dilihat 220926 orang
DownloadLagu Penyiar Radio - Didi Kempot Dilihat 50269 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Deddy Dores - Untuk Apa Lagi Dilihat 1057825 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - Parangtritis Dilihat 565698 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - KOPI LAMPUNG Dilihat 94220 orang
DownloadLagu Nunut Ngiyup - Didi Kempot Dilihat 829365 orang