Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Kapusan Janji
Lagu Didi Kempot Kapusan Janji Mp3

Nama:Didi Kempot Kapusan Janji
Durasi:4:22
Diupdate:16 July 2017 (2 years ago)
Disukai:5,461 Orang
Dilihat:oleh 1,588,998 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wangine kembang tresno
Kari tilase,
Ning ngopo kowe cidro
Lali janjine
Lungamu nggawe gelo
Nyikso atiku loro
Aku wong isih urip
Mbok anggep wis tanpo nyowo

Ning ngopo ono tresno
Yen kudu pisah,
Sewengi aku seneng
Seprene susah
Tresnamu uwis ilang
Garing kegowo angin
Yen ngerti koyo ngene
Kenal kowe,ora pengen

Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Seprene raono wong sing nambani
Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe teko ngugemi janjimu,

Ning ngopo ono tresno
Yen kudu pisah,
Sewengi aku seneng
Seprene susah
Tresnamu uwis ilang
Garing kegowo angin
Yen ngerti koyo ngene
Kenal kowe,ora pengen

Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Seprene raono wong sing nambani
Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe teko ngugemi janjimu...

Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Seprene raono wong sing nambani
Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe teko ngugemi janjimu...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Cinta Wonogiri Dilihat 132008 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Yan Vellia - Perawan Kalimantan Dilihat 8883714 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kreteg Bacem Dilihat 139195 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Tangise Ati Dilihat 2183710 orang
DownloadLagu Kembang Kocapan - Didi Kempot Dilihat 160052 orang
DownloadLagu KOWE OJO LARA - DIDI KEMPOT Dilihat 37965 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - Suket Teki Dilihat 6905429 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kowe Nduwe Aku Dilihat 276022 orang
DownloadLagu Didi Kempot - ElIng Taiwan Dilihat 124843 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Hargo Dumilah Dilihat 137669 orang