Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Kapusan Janji
Lagu Didi Kempot Kapusan Janji Mp3

Nama:Didi Kempot Kapusan Janji
Durasi:4:22
Diupdate:16 July 2017 (2 years ago)
Disukai:4,910 Orang
Dilihat:oleh 1,364,666 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wangine kembang tresno
Kari tilase,
Ning ngopo kowe cidro
Lali janjine
Lungamu nggawe gelo
Nyikso atiku loro
Aku wong isih urip
Mbok anggep wis tanpo nyowo

Ning ngopo ono tresno
Yen kudu pisah,
Sewengi aku seneng
Seprene susah
Tresnamu uwis ilang
Garing kegowo angin
Yen ngerti koyo ngene
Kenal kowe,ora pengen

Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Seprene raono wong sing nambani
Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe teko ngugemi janjimu,

Ning ngopo ono tresno
Yen kudu pisah,
Sewengi aku seneng
Seprene susah
Tresnamu uwis ilang
Garing kegowo angin
Yen ngerti koyo ngene
Kenal kowe,ora pengen

Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Seprene raono wong sing nambani
Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe teko ngugemi janjimu...

Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Seprene raono wong sing nambani
Larane ati iki nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe teko ngugemi janjimu...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Rondo Kelangan Manuk Dilihat 1744 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Dory - Kangen Neng Nickerie Dilihat 15187 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Lelakon Tresno Dilihat 453651 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ninggali Tatu Dilihat 162289 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Pamer Bojo Dilihat 369566 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Gusti Ora Sare Dilihat 598265 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Sewu Siji Dilihat 113221 orang
DownloadLagu Didi Kempot-Stasiun Balapan Dilihat 942227 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Bojo Loro Dilihat 5108 orang
DownloadLagu Via Vallen - Banyu Langit Didi Kempot Dilihat 3079333 orang