Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Kalung Emas
Lagu Didi Kempot Kalung Emas Mp3

Nama:Didi Kempot Kalung Emas
Durasi:4:13
Diupdate:20 May 2018 (1 year ago)
Disukai:5,247 Orang
Dilihat:oleh 1,722,451 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku

Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku
Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Ambyar Dilihat 674872 orang
DownloadLagu CIDRO - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION DHEVY GERANIUM Dilihat 52155 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Neng Ngawi Dilihat 239243 orang
DownloadLagu Didi Kempot - PLONG Dilihat 220926 orang
DownloadLagu Penyiar Radio - Didi Kempot Dilihat 50269 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Deddy Dores - Untuk Apa Lagi Dilihat 1057825 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - Parangtritis Dilihat 565698 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - KOPI LAMPUNG Dilihat 94220 orang
DownloadLagu Nunut Ngiyup - Didi Kempot Dilihat 829365 orang
DownloadLagu Ambyar - DIDI KEMPOT Dilihat 18376 orang