Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Feat Via Vallen Sera Iki Weke Sopo
Lagu Didi Kempot Feat Via Vallen Sera Iki Weke Sopo Mp3

Nama:Didi Kempot Feat Via Vallen Sera Iki Weke Sopo
Durasi:4:29
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 1,280 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wong yen lagi gandrung
Ra perduli mbledhose gunung
Wong yen lagi naksir
Ra perduli yen perang nuklir

Nadyan lagi bokek
Direwangi nretek nretek
Jarene wis jodoh
Opo opo duwe'e wong loro

Wong yen lagi kepiket
Ra perduli ndunyo kiamat
Wong yen lagi nyenengi
Ra perduli lagi inflasi

Nadyan ra duwe duwit
Direwangi kredat kredit
Jarene wis jodo
Opo opo kudu wong loro

Irung mbangir, weke sopo mas?
Irung mbangir yo duwekmu
Lambe tipis, weke sopo mas?
Lambe tipis yo duwe’mu
Janggut nyathis, weke sopo mas?
Janggut nyathis, yo duwekmu
Bangkekane, weke sopo mas?
Bangkekane, yo duwekmu

Iki piye iki piye mas, weke sopo mas?
Mestine ono sing duwe
Iki piye ike piye mas, weke sopo mas?
Mestine ono sing nduwe
Iki piye iki piye mas, weke sopo mas?
Mestine ono sing nduwe
Iki piye iki piye mas, weke sopo mas?
Mestine ono sing nduwe




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didik Budi - Salam Dariku Dilihat 60710 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Anakku Dilihat 3084 orang
DownloadLagu Kusumaning Ati - Didi Kempot Dilihat 19192 orang
DownloadLagu KALUNG EMAS - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION Dhevy Geranium Dilihat 217909 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kalung Emas Dilihat 148698 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ambyar Dilihat 674872 orang
DownloadLagu CIDRO - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION DHEVY GERANIUM Dilihat 52155 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Neng Ngawi Dilihat 239243 orang
DownloadLagu Didi Kempot - PLONG Dilihat 220926 orang
DownloadLagu Penyiar Radio - Didi Kempot Dilihat 50269 orang