Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Banyu Langit
Lagu Didi Kempot Banyu Langit Mp3

Nama:Didi Kempot Banyu Langit
Durasi:4:59
Diupdate:10 June 2017 (2 years ago)
Disukai:90,386 Orang
Dilihat:oleh 27,218,930 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Suoro angin, angin sing ngreridu ati
Ngelingake
Sliramu sing tak tresnani
Pengen nangis
Ngetokke eluh ning pipi
Suwe ra weruh
Senajan mung ono mimpi
Ngalemo.
Ngalem ning aku
Ben ra adem
Kesiram udan ing ndalu

Banyu langit sing ono
Duwur kayangan
Watu gedhe
Kelingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran

Setyo janji
Seprene tansah kelingan
Ademe gunung merapi purbo

Melu krungu swaramu
Ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing nang langgran wonosari yogyokarto

Janjine...
Lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk
Lungane ra nganti sore

Janjine
Lungane ranganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni saktekane
Udan grimis
Telesono klambi iki
Jroning dodo
Ben ra gareng ngekep janji
Ora lamis
Gedene gon ku nresnani
Nganti kapan
Aku ora biso lali
Ademe gunung merapi purbo

Melu krungu
Kowe ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Seng neng langgran
Wonosari yogyokarto
Janjine
lungane ra nganti suwe-suwe

Pamet isuk
Lungane ra nganti sore

Janjine
Lungo ra nganti semene suwene

Nganti kapan
Tak enteni sak tekane...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Podho Indonesia Ne Dilihat 17977 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ngegem Watu Dilihat 21599 orang
DownloadLagu ANISA SALMA - PAMER BOJO Cipt Didi Kempot Dilihat 1588085 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Cinta Wonogiri Dilihat 132008 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Yan Vellia - Perawan Kalimantan Dilihat 8883714 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kreteg Bacem Dilihat 139195 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Tangise Ati Dilihat 2183710 orang
DownloadLagu Kembang Kocapan - Didi Kempot Dilihat 160052 orang
DownloadLagu KOWE OJO LARA - DIDI KEMPOT Dilihat 37965 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - Suket Teki Dilihat 6905429 orang