Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Arum Dalu
Lagu Didi Kempot Arum Dalu Mp3

Nama:Didi Kempot Arum Dalu
Durasi:5:13
Diupdate:22 September 2012 (7 years ago)
Disukai:36 Orang
Dilihat:oleh 8,896 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Pupur lan gincu nambai ayu
Akeh priyo sing gandrung sliramu
Senadyan uwis ngerti, ngerti sliramu
Kembang arum ndalu

Soko kulino tresnaku ono
Pingin ngentaske kowe soko ino
Senadyan diomong tonggo
dadi gunjingane konco
Tresnaku ra luntur kanggo sliramu

Kabeh wis pancen pestiku
Urip karo sliramu
Jodo kuwi saking Gusti
Manungso sing nglakoni

Aduh Gusti Moho Kuoso
Mugi kerso paring pirso
Kerso maringi pepadang
Tresnaku lan tresnamu

Tresnaku lan tresnamu
Tresnaku lan tresnamu

Pupur lan gincu nambai ayu
Akeh priyo sing gandrung sliramu
Senadyan uwis ngerti, ngerti sliramu
Kembang arum ndalu

Soko kulino tresnaku ono
Pingin ngentaske kowe soko ino
Senadyan diomong tonggo
dadi gunjingane konco
Tresnaku ra luntur kanggo sliramu

Kabeh wis pancen pestiku
Urip karo sliramu
Jodo kuwi saking Gusti
Manungso sing nglakoni

Aduh Gusti Moho Kuoso
Mugi kerso paring pirso
Kerso maringi pepadang
Tresnaku lan tresnamu

Tresnaku lan tresnamu
Tresnaku lan tresnamu




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu KOWE OJO LARA - DIDI KEMPOT Dilihat 37965 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - Suket Teki Dilihat 6905429 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kowe Nduwe Aku Dilihat 276022 orang
DownloadLagu Didi Kempot - ElIng Taiwan Dilihat 124843 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Hargo Dumilah Dilihat 137669 orang
DownloadLagu PAMER BOJO - GuyonWaton Ciptaan Didi Kempot Dilihat 172163 orang
DownloadLagu Banyu Langit - Didi Kempot By GuyonWaton Dilihat 1457774 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Montang Manting Dilihat 3524 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Angin Malioboro Dilihat 45296 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Rondo Kelangan Manuk Dilihat 1744 orang