Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Arum Dalu
Lagu Didi Kempot Arum Dalu Mp3

Nama:Didi Kempot Arum Dalu
Durasi:5:13
Diupdate:22 September 2012 (7 years ago)
Disukai:42 Orang
Dilihat:oleh 11,030 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Pupur lan gincu nambai ayu
Akeh priyo sing gandrung sliramu
Senadyan uwis ngerti, ngerti sliramu
Kembang arum ndalu

Soko kulino tresnaku ono
Pingin ngentaske kowe soko ino
Senadyan diomong tonggo
dadi gunjingane konco
Tresnaku ra luntur kanggo sliramu

Kabeh wis pancen pestiku
Urip karo sliramu
Jodo kuwi saking Gusti
Manungso sing nglakoni

Aduh Gusti Moho Kuoso
Mugi kerso paring pirso
Kerso maringi pepadang
Tresnaku lan tresnamu

Tresnaku lan tresnamu
Tresnaku lan tresnamu

Pupur lan gincu nambai ayu
Akeh priyo sing gandrung sliramu
Senadyan uwis ngerti, ngerti sliramu
Kembang arum ndalu

Soko kulino tresnaku ono
Pingin ngentaske kowe soko ino
Senadyan diomong tonggo
dadi gunjingane konco
Tresnaku ra luntur kanggo sliramu

Kabeh wis pancen pestiku
Urip karo sliramu
Jodo kuwi saking Gusti
Manungso sing nglakoni

Aduh Gusti Moho Kuoso
Mugi kerso paring pirso
Kerso maringi pepadang
Tresnaku lan tresnamu

Tresnaku lan tresnamu
Tresnaku lan tresnamu




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Podho Indonesia Ne Dilihat 17977 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ngegem Watu Dilihat 21599 orang
DownloadLagu ANISA SALMA - PAMER BOJO Cipt Didi Kempot Dilihat 1588085 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Cinta Wonogiri Dilihat 132008 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Yan Vellia - Perawan Kalimantan Dilihat 8883714 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kreteg Bacem Dilihat 139195 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Tangise Ati Dilihat 2183710 orang
DownloadLagu Kembang Kocapan - Didi Kempot Dilihat 160052 orang
DownloadLagu KOWE OJO LARA - DIDI KEMPOT Dilihat 37965 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - Suket Teki Dilihat 6905429 orang