Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Ambyar
Lagu Didi Kempot Ambyar Mp3

Nama:Didi Kempot Ambyar
Durasi:4:52
Diupdate:17 July 2019 (1 month ago)
Disukai:16,088 Orang
Dilihat:oleh 818,334 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wis kebacut ambyar remuk sing ning ati
Opo ngene iki sing jenenge korban janji
Wis ambyar aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - PLONG Dilihat 220926 orang
DownloadLagu Penyiar Radio - Didi Kempot Dilihat 50269 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Deddy Dores - Untuk Apa Lagi Dilihat 1057825 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - Parangtritis Dilihat 565698 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - KOPI LAMPUNG Dilihat 94220 orang
DownloadLagu Nunut Ngiyup - Didi Kempot Dilihat 829365 orang
DownloadLagu Ambyar - DIDI KEMPOT Dilihat 18376 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Sigar Tresnone Dilihat 158577 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Piring Pecah Dilihat 152654 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Layang Kangen Dilihat 2439579 orang