Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Didi Kempot Ambyar
Lagu Didi Kempot Ambyar Mp3

Nama:Didi Kempot Ambyar
Durasi:4:52
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 3,800,774 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wis kebacut ambyar remuk sing ning ati
Opo ngene iki sing jenenge korban janji
Wis ambyar aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didik Budi - Salam Dariku Dilihat 60710 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Anakku Dilihat 3084 orang
DownloadLagu Kusumaning Ati - Didi Kempot Dilihat 19192 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT FEAT VIA VALLEN SERA - IKI WEKE SOPO Dilihat 1184 orang
DownloadLagu KALUNG EMAS - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION Dhevy Geranium Dilihat 217909 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kalung Emas Dilihat 148698 orang
DownloadLagu CIDRO - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION DHEVY GERANIUM Dilihat 52155 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Neng Ngawi Dilihat 239243 orang
DownloadLagu Didi Kempot - PLONG Dilihat 220926 orang
DownloadLagu Penyiar Radio - Didi Kempot Dilihat 50269 orang