Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Dian Anic Kanggo Kakang
Lagu Dian Anic Kanggo Kakang Mp3

Nama:Dian Anic Kanggo Kakang
Durasi:4:45
Diupdate:08 July 2019 (2 months ago)
Disukai:1,801 Orang
Dilihat:oleh 534,771 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Cinta kula, kanggo kakang
Jiwaraga cuma kanggo kakang
Najan akeh godaan, najan akeh rintangan
Kula ora bakalan kegembang...

Kula kangen, kula demen
Kula sayang, cuma ning sampean
Najan akeh pemuda sing sering pda nggoda
Kula ora bakalan kebita....

Memang oh memang kula wong ayu
Akeh akeh sing pada ngerayu...

Cinta oh cinta kula ning kakang
Ora ora bakalan tek buang
Cinta sing suci, sing jero ati
Cuma kanggo kakang siji...

Kula kangen, kula demen
Kula sayang, cuma ning sampean
Najan akeh pemuda sing sering pda nggoda
Kula ora bakalan kebita....

Memang oh memang kula wong ayu
Akeh akeh sing pada ngerayu...

Cinta oh cinta kula ning kakang
Ora ora bakalan tek buang
Cinta sing suci, sing jero ati
Cuma kanggo kakang siji~~




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Dian Pisesha - Engkau Segalanya Bagiku Dilihat 2369987 orang
DownloadLagu Dian Marshanda - Ndablek Dilihat 1925 orang
DownloadLagu Dian Sorowea - Biarlah Dilihat 693336 orang
DownloadLagu DIAN ANIC - MENDEM CINTA Dilihat 926784 orang
DownloadLagu Dian Piesesha - Selamat Tinggal Masa Suram Dilihat 81339 orang
DownloadLagu Dian Piesesha - Mulanya Biasa Saja Dilihat 103581 orang
DownloadLagu Dian Marshanda - Mung Fotomu Dilihat 16829 orang
DownloadLagu DIAN ANIC - AYANG AYANGAN Dilihat 161990 orang
DownloadLagu Dian Yanti - Hanyalah Satu - Tito Sumarsono Dilihat 439 orang
DownloadLagu Dian Asmara - Safura Dilihat 75614 orang