Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Dian Anic Kanggo Kakang
Lagu Dian Anic Kanggo Kakang Mp3

Nama:Dian Anic Kanggo Kakang
Durasi:8:38
Diupdate:25 February 2019 (4 months ago)
Disukai:301 Orang
Dilihat:oleh 100,172 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Cinta kula, kanggo kakang
Jiwaraga cuma kanggo kakang
Najan akeh godaan, najan akeh rintangan
Kula ora bakalan kegembang...

Kula kangen, kula demen
Kula sayang, cuma ning sampean
Najan akeh pemuda sing sering pda nggoda
Kula ora bakalan kebita....

Memang oh memang kula wong ayu
Akeh akeh sing pada ngerayu...

Cinta oh cinta kula ning kakang
Ora ora bakalan tek buang
Cinta sing suci, sing jero ati
Cuma kanggo kakang siji...

Kula kangen, kula demen
Kula sayang, cuma ning sampean
Najan akeh pemuda sing sering pda nggoda
Kula ora bakalan kebita....

Memang oh memang kula wong ayu
Akeh akeh sing pada ngerayu...

Cinta oh cinta kula ning kakang
Ora ora bakalan tek buang
Cinta sing suci, sing jero ati
Cuma kanggo kakang siji~~




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Dian Sorowea - Sa Harus Sendiri Ft Floo Keytimu Uncle East Dilihat 1794068 orang
DownloadLagu DIANA SASTRA - NEMBE KETEMU Dilihat 76206 orang
DownloadLagu ABOT DEMENE - DIAN ANIC Dilihat 238803 orang
DownloadLagu NYUSUBI WETENG - Artis DIAN ANIC Dilihat 18154 orang
DownloadLagu PENGEN DISAYANG - DIAN ANIC Dilihat 2424309 orang
DownloadLagu Dian Piesesha - Pernahkah Kau Berdusta Dilihat 513217 orang
DownloadLagu DIAN ANIC - ULER SERIT Dilihat 31530 orang
DownloadLagu DERMAYU HONGKONG - DIAN ANIC Dilihat 4552435 orang
DownloadLagu BAPANE SENOK - DIAN ANIC Dilihat 1716991 orang
DownloadLagu Dian Piesesha Satukan Hati Kami Dilihat 4854108 orang