Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Dhevy Geranium Karma Reggae Version
Lagu Dhevy Geranium Karma Reggae Version Mp3

Nama:Dhevy Geranium Karma Reggae Version
Durasi:4:27
Diupdate:21 November 2018 (2 months ago)
Disukai:2,352 Orang
Dilihat:oleh 246,215 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku

Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donya
Kowe keno karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nanggis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis

Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donya
Kowe keno karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nanggis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Loroku sing mbiyen saiki balik neng kowe

Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donya
Kowe keno karmane

Ojo salahke aku
Wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku

Tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donya
Kowe keno karmane

Wolak walek donya
Kowe keno karmane
Wolak walek donya
Kowe keno azabe




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Dhevy Geranium - Kidung Wahyu Kolosebo Dilihat 453694 orang
DownloadLagu Dhevy Geranium - Gagal Rabi Dilihat 34421 orang
DownloadLagu Lagi Syantik - Reggae By Dhevy Geranium Dilihat 1002506 orang
DownloadLagu Sawangen - Dhevy Geranium Reggae Dilihat 36517 orang
DownloadLagu Sayang 2 Reggae By Dhevy Geranium Dilihat 1460014 orang
DownloadLagu GERANIUM Ft Luky Tegar - Indah Pada Waktunya Dilihat 17931 orang
DownloadLagu Kopi Lambada - Afandi Geranium Dilihat 500933 orang