Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Dewi Kirana Ngambung Sikil
Lagu Dewi Kirana Ngambung Sikil Mp3

Nama:Dewi Kirana Ngambung Sikil
Durasi:4:38
Diupdate:02 October 2011 (8 years ago)
Disukai:5 Orang
Dilihat:oleh 4,654 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bonggan sapa sampean ngawiti
Megat kula ora nganggo ati
Kien wis pisahan kula dadi rangdaan
Tekade ning ati arep ganti wong lanang

Dume laris di rubung ning wadon
Megat kula bari ngomong songong
Aja ngarep maning kalem ora isin
Ora due wirang njaluk rujuk maning

Senajan sampean nyembah ngambung sikil
Ati wis terkunci moal balik pikir

Lanang pirang pirang
Wong ganteng ora kurang
Pengen laki maning sing eman lan sayang
Ora sudi balen karo sampean

Dume laris di rubung ning wadon
Ngusir kula bari ngomong songong
Aja ngarep maning kalem ora isin
Ora due wirang njaluk rujuk maning

Senajan sampean nyembah ngambung sikil
Ati wis terkunci moal balik pikir

Lanang pirang pirang
Wong ganteng ora kurang
Pengen laki maning sing eman lan sayang
Ora sudi balen karo sampean

Bonggan sapa sampean ngawiti
Megat kula ora nganggo ati
Kien wis pisahan kula dadi rangdaan
Tekade ning ati arep ganti wong lanang




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Dewi Yull - Putri Dilihat 124082 orang
DownloadLagu Dewi Kirana - Kembang Pajangan Dilihat 20544 orang
DownloadLagu DEWI YULL - KAU DAN AKU SAMA Dilihat 221068 orang
DownloadLagu Dewi Kirana - DIRANGKUL NYINGKUR Dilihat 577339 orang
DownloadLagu Dewi KDI - Soreang Asih Urang Dilihat 5369 orang
DownloadLagu Salsa Kirana - Sayang 11 Salahkah Mencintaimu Dilihat 408278 orang
DownloadLagu DEWI KIRANA - GODONG LOMPONG Dilihat 52521 orang
DownloadLagu DEWI YULL - Kau Bukan Dirimu Dilihat 398760 orang
DownloadLagu Dewi Kirana - DI BALSEM Dilihat 1194997 orang
DownloadLagu Dewi Kirana - Nyusubi Weteng Dilihat 1509568 orang