Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Dewi Kirana Ngambung Sikil
Lagu Dewi Kirana Ngambung Sikil Mp3

Nama:Dewi Kirana Ngambung Sikil
Durasi:4:38
Diupdate: December (51 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 8,657 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bonggan sapa sampean ngawiti
Megat kula ora nganggo ati
Kien wis pisahan kula dadi rangdaan
Tekade ning ati arep ganti wong lanang

Dume laris di rubung ning wadon
Megat kula bari ngomong songong
Aja ngarep maning kalem ora isin
Ora due wirang njaluk rujuk maning

Senajan sampean nyembah ngambung sikil
Ati wis terkunci moal balik pikir

Lanang pirang pirang
Wong ganteng ora kurang
Pengen laki maning sing eman lan sayang
Ora sudi balen karo sampean

Dume laris di rubung ning wadon
Ngusir kula bari ngomong songong
Aja ngarep maning kalem ora isin
Ora due wirang njaluk rujuk maning

Senajan sampean nyembah ngambung sikil
Ati wis terkunci moal balik pikir

Lanang pirang pirang
Wong ganteng ora kurang
Pengen laki maning sing eman lan sayang
Ora sudi balen karo sampean

Bonggan sapa sampean ngawiti
Megat kula ora nganggo ati
Kien wis pisahan kula dadi rangdaan
Tekade ning ati arep ganti wong lanang




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu DEWI KIRANA - JODOH TUKAR Dilihat 63232 orang
DownloadLagu Dewi Persik - Aku Suka Dilihat 220452 orang
DownloadLagu Dewi Perssik - Diriku Berharga Dilihat 1082794 orang
DownloadLagu Dewi Yull - Datang Menjelang Dilihat 10591 orang
DownloadLagu Dewi Zega - Antara Benci Dan Rindu Dilihat 6656 orang
DownloadLagu Dewi Zega - Antara Jakarta Dan Penang Dilihat 13482 orang
DownloadLagu Dewi Zega - Antara Kau Dia Dan Aku Dilihat 52322 orang
DownloadLagu Lewat Angin Wengi - Salsa Kirana Dilihat 11791 orang
DownloadLagu Dewi Kirana - DILORO Dilihat 377636 orang
DownloadLagu REMBULAN - Duet Fitri Alfiana Ft Kris Candra Kirana Dilihat 4249538 orang