Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Deviana Safara Gemantunge Roso
Lagu Deviana Safara Gemantunge Roso Mp3

Nama:Deviana Safara Gemantunge Roso
Durasi:6:16
Diupdate:20 June 2017 (2 years ago)
Disukai:2,485 Orang
Dilihat:oleh 816,261 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Sa iki wes ilang
Dadi duen wong lian

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang lian
Tibane malah kelaran

Sun getun temenan
Bengen riko sun buang
Biso tah sun eman
Balekno ring pangkuan

Magih wis duen wong lian
Jujur seng lilo nyawang
Saiki welas sun temenan
Sun anteni masio sampe kapan

[ reff: ]
Gemantung roso welas iki
Sampe kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodoh saiki
Mugo baen dadi jodoh pati


Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Sa iki wes ilang
Dadi duen wong lian

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang lian
Tibane malah kelaran

[ reff: ]
Gemantung roso welas iki
Sampe kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodoh saiki
Mugo baen dadi jodoh pati

Gemantung roso welas iki
Sampe kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodoh saiki
Mugo baen dadi jodoh pati