Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Deviana Safara Banyu Langit
Lagu Deviana Safara Banyu Langit Mp3

Nama:Deviana Safara Banyu Langit
Durasi:4:49
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 317,624 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Suoro Angin, Angin Sing Ngreridu Ati
Ngelingake, Sliramu Sing Tak Tresnani
Pengen Nangis, Ngetokke Eluh Ning Pipi
Suwe Ra Weruh, Senajan Mung Ono Ngimpi

Ngalemo..
Ngalem Ning Dodo-ku..
Tambanono Roso Kangen Ning Atiku

Ngalemo..
Ngalemo Ning A-ku..
Ben Ra Adem Kesiram Udan ing Dalu

Banyu Langit Sing Ono Duwur Kayangan
Watu Gedhe Kalingan Mendunge Udan
Telesono Atine Wong Sing Kasmaran
Setyo janji, Seprene Tansah Kelingan

Ademe...
Gunung Merapi Purbo~
Melu Krungu Suaramu, Ngomongke Opo

Ademe...
Gunung, Merapi Purbo~
Seng Neng Langgran Wonosari Yogyokarto~

Janjine...
Lungane Ra Nganti Suwe-Suwe
Pamit Esuk Lungane, Ra Nganti Sore

Janjine...
Lungo Ra Nganti, Smene Suwene
Nganti Kapan tak Enteni Sak Tekane

Udan Grimis, Telesono Klambi Iki
Jroning Dodo, Ben Ra Garing
Ngekep Janji

Ora Lamis
Gedene Nggon Ku Tresnani
Nganti kapan, Aku ora biso lali

Ademe...
Gunung Merapi Purbo~
Melu Krungu Suaramu Ngomongke Opo
Ademe...
Gunung Merapi Purbo~
Seng Neng Langgran Wonosari Yogyokarto~

Janjine..
Luangane Ra Nganti Suwe-Suwe
Pamet Esuk Lungane Ra Nganti Sore
Janjine..
Lungo Ra Nganti, Smene Suwene
Nganti Kapan Tak Enteni Sak Tekane...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu MATAHARIKU - DEVIANA SAFARA Dilihat 1531270 orang
DownloadLagu TERSESAT - Lusiana Safara Dilihat 77876 orang
DownloadLagu Deviana Safara - Korban BBM Dilihat 1193 orang
DownloadLagu Deviana Safara - Pertemuan Dilihat 584114 orang
DownloadLagu Liku Liku - Lusiana Safara Dilihat 67215 orang
DownloadLagu Fatamorgana - Lusiana Safara - OM Palapa Dilihat 173133 orang
DownloadLagu Deviana Safara - Bukit Berbunga Dilihat 944251 orang
DownloadLagu Deviana Safara - Mawar Di Tangan Melati Dipelukan Dilihat 1616167 orang
DownloadLagu Deviana Safara - Tiada Guna Dilihat 501090 orang
DownloadLagu Deviana Savara - Udan Janji Dilihat 45611 orang