Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Demi Kowe Elsa Safira
Lagu Demi Kowe Elsa Safira Mp3

Nama:Demi Kowe Elsa Safira
Durasi:4:44
Diupdate:14 July 2019 (2 months ago)
Disukai:6,302 Orang
Dilihat:oleh 2,298,741 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Dik aku bali arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak buktekke kowe ojo mbedo ati

Wes seprene suwene
Aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi koe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku rabakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lunga ra ngilang
Nanging merga kahanan
Aku ora nggapusi bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan

Muga gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
Merga yo mung kowe
Sing gawe seneng atiku

Wes seprene suweneaku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi koe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku rabakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Merga tresna aku bisa
Adoh paran njaga roso
Godaan teka nanging aku ora ngiwa
Saiki wis urip bareng
Susah seneng dilakoni
Ono kowe aku wani ngadepi urep iki

Matur suwun wis gelem nompo aku
Sampun percoyo karo janji janjiku
Bakal tak jogo tek ing patiku
Kanggoku awakmu kui harga diriku

Wes seprene suwene aku
Lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi koe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku rabakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi koe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku rabakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Vita KDI - Kanggo Kowe Dilihat 73084 orang
DownloadLagu DEMI KOWE - ELYA SANJAYA Dilihat 5885 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kowe Tresnaku Dilihat 694025 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Sayang Kowe Udan Rintik-Rintik Dilihat 4041 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Kowe Lan Kenangan Dilihat 18557 orang
DownloadLagu Guyon Waton - Demi Kowe Dilihat 9040 orang
DownloadLagu Vita Alvia - AKU TRESNO KOWE Dilihat 26989 orang
DownloadLagu DEMI KOWE - DESI TATA Dilihat 804 orang
DownloadLagu Guyon Waton - Kanggo Kowe Dilihat 167520 orang
DownloadLagu Safira Inema - Sayang Kowe Dilihat 152998 orang