Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Tangtungan Hirup
Lagu Darso Tangtungan Hirup Mp3

Nama:Darso Tangtungan Hirup
Durasi:4:47
Diupdate:14 August 2018 (1 year ago)
Disukai:133 Orang
Dilihat:oleh 34,369 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Lahirna...
Rupa rupa wujud manusia
Keur minuhan dunia
Dina sagala rupa carita
Kahormatan...
Jeung kakayaaan
Cimata reujeung cangcaya
Pikeun hirup jeung huripna.

Napas napas nu urang
Bagja dina rupa naraka dunya
Biwir nu di pulas lipstick
Cinta ditukeran harta
Imut palsu pinuh napsu
Panghareupan kosong
Poe isuk kuma behna

Naon hartina kebebasan
Naon hartina kamerdekaan
Mun.. hirup
Diancam cangcaya pikir
Sabab ieu panjara hirup

Peuting..
Dihias ku bulan mabrak
Taya hartina
Mun nyawa diwewejet lapar
Salega langit pinuh ku cimata
Panjara awor
Jeng engabna biwir

Inalillahi...
Asal ti anjeun mulang ka anjeun
Tamat hiji carita
Cucuk dunya
Isuk pageto
Lahir rupa wujud manusia
Ngan jadi cococan napsu birahi

Lahirna...
Rupa rupa wujud manusia
Keur minuhan dunia
Dina sagala rupa carita
Kahormatan...
Jeung kakayaaan
Cimata reujeung cangcaya
Pikeun hirup jeung huripna.

Napas napas nu urang
Bagja dina rupa naraka dunya
Biwir nu di pulas lipstick
Cinta ditu keran harta
Imut palsu pinuh napsu
Panghareupan kosong
Poe isuk kuma behna

Naon hartina kebebasan
Naon hartina kamerdekaan
Mun.. hirup
Diancam cangcaya pikir
Sabab ieu panjara hirup

Peuting..
Dihias bulan mabrak
Taya artina
Mun nyawa diwewejet lapar
Salega langit pinuh ku cimata
Panjara awor
Jeng engabna biwir

Inalillahi...
Asal ti anjeun mulang ka anjeun
Tamat hiji carita
Cucuk dunya
Isuk pageto
Lahir rupa wujud manusia
Ngan jadi cococan napsu birahi




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Darso - Cipinang Dilihat 29812 orang
DownloadLagu Darso - Panganten Anyar Dilihat 934522 orang
DownloadLagu Darso - Ararateul Dilihat 13452 orang
DownloadLagu DARSO - Hellow Cinta Dilihat 392303 orang
DownloadLagu DARSO - Pait Amisna Cinta Dilihat 157797 orang
DownloadLagu DARSO - Tangkeup Akang Dilihat 194283 orang
DownloadLagu DARSO - NINEUNG Dilihat 32683 orang
DownloadLagu DARSO - SARUA JEUNG BOHONG Dilihat 20350 orang
DownloadLagu DARSO - DEMI ANJEUN Dilihat 681055 orang
DownloadLagu Darso - Caringin Tilu Dilihat 16974 orang