Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Sarua Jeung Bohong
Lagu Darso Sarua Jeung Bohong Mp3

Nama:Darso Sarua Jeung Bohong
Durasi:4:02
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 25,298 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Leungeun ararateul
Hate teu merean
Dicabak sieun ngerejed
Sarua jeung bohong

Di tempel mah boleh
Paantel mah oke
Hayang aya era era era era
Sarua jeung bohong

Ter asa ngeleper
Ter asa ngageter
Birahi tinggi henteu wani

Nyolonong ciga nu bogoh
Nanya ciga nu cinta
Urang ngalamun
Ngarah henteu pusing

Jujukutan hejo deui
Kiara... akaran deui
Ki hujan daunan deui
Duh gusti...

Layung langit... hurung deui
Jajap surya nu rek ngampih
Pabuburit....

Leungeun ararateul
Hate teu merean
Dicabak sieun ngerejed
Sarua jeung bohong

Di tempel mah boleh
Paantel mah oke
Hayang aya era era era era
Sarua jeung bohong

Ter asa ngeleper
Ter asa ngageter
Birahi tinggi henteu wani

Nyolonong ciga nu bogoh
Nanya ciga nu cinta
Urang ngalamun
Ngarah henteu pusing

Jujukutan hejo deui
Kiara... akaran deui
Ki hujan daunan deui
Duh gusti...

Layung langit... hurung deui
Jajap surya... nu rek ngampih
Pabuburit....




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Darso - Cipinang Dilihat 29812 orang
DownloadLagu Darso - Panganten Anyar Dilihat 934522 orang
DownloadLagu Darso - Ararateul Dilihat 13452 orang
DownloadLagu DARSO - Hellow Cinta Dilihat 392303 orang
DownloadLagu DARSO - Pait Amisna Cinta Dilihat 157797 orang
DownloadLagu DARSO - Tangkeup Akang Dilihat 194283 orang
DownloadLagu DARSO - NINEUNG Dilihat 32683 orang
DownloadLagu DARSO - DEMI ANJEUN Dilihat 681055 orang
DownloadLagu Darso - Caringin Tilu Dilihat 16974 orang
DownloadLagu Darso - Paturay Dilihat 33940 orang