Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Panganten Anyar
Lagu Darso Panganten Anyar Mp3

Nama:Darso Panganten Anyar
Durasi:6:06
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 946,258 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Panganten anyar diuk ngarendeng
Meunang dangdan direnceng-renceng
Engeus biasa da ilaharna
Pada ngagonjak kusarerea

Dina poe harita
Manehna keur bahagia
Tepak toel geugeut pisan
Dunia asa nu duaan

Dina poe harita
Manehna keur bahagia
Tepak toel geugeut pisan
Dunia asa nu duaan

Panganten anyar diuk ngarendeng
Meunang dangdan direnceng-renceng
Engeus biasa da ilaharna
Pada ngagonjak kusarerea

Dina poe harita
Manehna keur bahagia
Tepak toel geugeut pisan
Dunia asa nu duaan

Dina poe harita
Manehna keur bahagia
Tepak toel geugeut pisan
Dunia asa nu duaan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Darso - Cipinang Dilihat 29812 orang
DownloadLagu Darso - Ararateul Dilihat 13452 orang
DownloadLagu PANGANTEN ANYAR - YESI ALASKA Dilihat 33937 orang
DownloadLagu DARSO - Hellow Cinta Dilihat 392303 orang
DownloadLagu DARSO - Pait Amisna Cinta Dilihat 157797 orang
DownloadLagu DARSO - Tangkeup Akang Dilihat 194283 orang
DownloadLagu DARSO - NINEUNG Dilihat 32683 orang
DownloadLagu DARSO - SARUA JEUNG BOHONG Dilihat 20350 orang
DownloadLagu DARSO - DEMI ANJEUN Dilihat 681055 orang
DownloadLagu Darso - Caringin Tilu Dilihat 16974 orang