Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Pait Amisna Cinta
Lagu Darso Pait Amisna Cinta Mp3

Nama:Darso Pait Amisna Cinta
Durasi:4:25
Diupdate:31 January 2012 (8 years ago)
Disukai:220 Orang
Dilihat:oleh 157,760 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Saamis amisna madu
Teu saamis amisna cinta
Sapait paitna cangkudu
Teu sapait dusta cinta

Kuring cinta cinta mati
Cinta anjeun satengah mati
Cinta kuring meni polpolan
Cinta anjeun ngabungbulonan

Ka kuring cinta
Ka manehna cinta
Ka kuring sayang
Kamanehna sayang
Teuink kumaha ngabagi bagina
Dina hate...

Ka agungan cinta
Kasucian hate
Kaleungitan makna
Lamun ilang kasatiaan

Naha rek nyalahkeun
Lamun kuring kabawakeun
Ngarajut godaan
Nu ngarasuk na pikiran
Saha nu ngamimitian
Saha saha nu nyontoan
Naha rido anjeun diduakeun

Kuring cinta cinta mati
Cinta anjeun satengah mati
Cinta kuring meni polpolan
Cinta anjeun ngabungbulonan

Ka kuring cinta
Ka manehna cinta
Ka kuring sayang
Kamanehna sayang
Teuink kumaha ngabagi bagina
Dina hate...

Ka agungan cinta
Kasucian hate
Kaleungitan makna
Lamun ilang kasatiaan

Naha rek nyalahkeun
Lamun kuring kabawakeun
Ngarajut godaan
Nu ngarasuk na pikiran
Saha nu ngamimitian
Saha saha nu nyontoan
Naha rido anjeun diduakeun




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu DARSO - Hellow Cinta Dilihat 392303 orang
DownloadLagu DARSO - Tangkeup Akang Dilihat 194283 orang
DownloadLagu DARSO - NINEUNG Dilihat 32683 orang
DownloadLagu DARSO - SARUA JEUNG BOHONG Dilihat 20350 orang
DownloadLagu DARSO - DEMI ANJEUN Dilihat 681055 orang
DownloadLagu Darso - Caringin Tilu Dilihat 16974 orang
DownloadLagu Darso - Paturay Dilihat 33940 orang
DownloadLagu Darso - Kasbon Dilihat 1666428 orang
DownloadLagu Darso - Mawar Bodas Dilihat 493649 orang
DownloadLagu Darso - Tanjakan Burangrang Dilihat 134659 orang