Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Kembang Tanjung
Lagu Darso Kembang Tanjung Mp3

Nama:Darso Kembang Tanjung
Durasi:6:17
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 45,883 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Anaking jimat awaking
Basa ema mulung tanjung rebun-rebun
Dipakarangan nu reumis keneh
Harita keur kakandungan ku hidep
Geus opat taun ka tukang
Ema nyipta mulung bentang
Nu marurag peuting tadi
Bentang seungit ditiiran pangangguran
Anaking jimat awaking
Basa ema mulung tanjung reujeung hidep
Bet henteu sangka, aya nu datang
Ti gunung rek ngabejakeun bapa hidep
Nu opat poe teu mulang ngepung gunung
Pager bitis
Cenah tiwas peuting tadi
Layonna keur kadieukeun, dipulangkan
Harita waktu layonna geus datang
Ema ceurik ieuh balilihan
Ras ka hidep ieuh na kandungan
Utun inji budak yatim, deudeuh teuing
Harita waktu layon geus di gotong
Ema inget ieuh kana tanjung
Dikalungkeun na pasaran
Kembang asih panganggeusan ieuh ti duaan
Anaking jimat awaking
Lamun ema mulung tanjung reujeung hidep
Kasuat-suat nya pipikiran
Tapina kedalna teh ku hariring
Hariring eling ku eling
Kana tanjung nu dipulung
Eh.... kembang tanjung
Nu nyengitan pakarangan
Nu nyengitan hate urang, panineungan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu MUPPETS - LAYU SEBELUM BERKEMBANG Dilihat 79 orang
DownloadLagu Darso - Cipinang Dilihat 29812 orang
DownloadLagu Tumini - Kembang Aren Dilihat 490178 orang
DownloadLagu Darso - Panganten Anyar Dilihat 934522 orang
DownloadLagu Neneng Fitri - Kembang Bandung Dilihat 7270 orang
DownloadLagu Darso - Ararateul Dilihat 13452 orang
DownloadLagu Wina - Cimata Kembang Dilihat 44490 orang
DownloadLagu CACA HANDIKA - MANDI KEMBANG Dilihat 830352 orang
DownloadLagu DARSO - Hellow Cinta Dilihat 392303 orang
DownloadLagu DARSO - Pait Amisna Cinta Dilihat 157797 orang