Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Kembang Tanjung
Lagu Darso Kembang Tanjung Mp3

Nama:Darso Kembang Tanjung
Durasi:6:17
Diupdate:04 April 2016 (3 years ago)
Disukai:133 Orang
Dilihat:oleh 36,275 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Anaking jimat awaking
Basa ema mulung tanjung rebun-rebun
Dipakarangan nu reumis keneh
Harita keur kakandungan ku hidep
Geus opat taun ka tukang
Ema nyipta mulung bentang
Nu marurag peuting tadi
Bentang seungit ditiiran pangangguran
Anaking jimat awaking
Basa ema mulung tanjung reujeung hidep
Bet henteu sangka, aya nu datang
Ti gunung rek ngabejakeun bapa hidep
Nu opat poe teu mulang ngepung gunung
Pager bitis
Cenah tiwas peuting tadi
Layonna keur kadieukeun, dipulangkan
Harita waktu layonna geus datang
Ema ceurik ieuh balilihan
Ras ka hidep ieuh na kandungan
Utun inji budak yatim, deudeuh teuing
Harita waktu layon geus di gotong
Ema inget ieuh kana tanjung
Dikalungkeun na pasaran
Kembang asih panganggeusan ieuh ti duaan
Anaking jimat awaking
Lamun ema mulung tanjung reujeung hidep
Kasuat-suat nya pipikiran
Tapina kedalna teh ku hariring
Hariring eling ku eling
Kana tanjung nu dipulung
Eh.... kembang tanjung
Nu nyengitan pakarangan
Nu nyengitan hate urang, panineungan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu DARSO - DEMI ANJEUN Dilihat 681055 orang
DownloadLagu Gamma - Kembang Terhalang Dilihat 1481332 orang
DownloadLagu Dewi Kirana - Kembang Pajangan Dilihat 20544 orang
DownloadLagu Darso - Caringin Tilu Dilihat 16974 orang
DownloadLagu Darso - Paturay Dilihat 33940 orang
DownloadLagu Darso - Kasbon Dilihat 1666428 orang
DownloadLagu Lilis Surjani - Kembang Jatoh Dilihat 9707 orang
DownloadLagu Darso - Mawar Bodas Dilihat 493649 orang
DownloadLagu Darso - Tanjakan Burangrang Dilihat 134659 orang
DownloadLagu Darso Demi - Kembang Cinta Dilihat 225290 orang