Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Kasbon
Lagu Darso Kasbon Mp3

Nama:Darso Kasbon
Durasi:4:34
Diupdate:22 August 2009 (10 years ago)
Disukai:2,059 Orang
Dilihat:oleh 1,773,918 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Dua minggu kuring kasbon
Tilu minggu kasbon deui
Datang bulan kuring ngahuleng
Bulan anyar neang akal
Kumaha cara na
Sangkan bisa kasbon deui

Untung kuring mah biasa
Enggeus kuat ku kaera
Batan nipu sok doraka
Mening nginjem bari maksa
Bari pura pura
Nyarita campur ngarimba

Dunungan geus bosenen nigali ka kuring
Sabalik na kuring sono ka dununggan
Ateul mun pangih jeung
Dununggan teu kasbon
Awak paranas tiris asa ngajarendol
Tapi mun di bere kuring asa nga ngembol

Ku aneh tapi na nyata
Dununggan rudet kacida
Tapi lamun kuring menta
Rada hese tapi mere
Engeus mawat kuring
Loba kasbon leugit pusing

Dunungan geus bosenen nigali ka kuring
Sabalik na kuring sono ka dununggan
Ateul mun pangih jeung
Dununggan teu kasbon
Awak paranas tiris asa ngajarendol
Tapi mun di bere kuring asa nga ngembol

Ku aneh tapi na nyata
Dununggan rudet kacida
Tapi lamun kuring menta
Rada hese tapi mere
Engeus mawat kuring
Loba kasbon leugit pusing

Engeus mawat kuring
Loba kasbon leugit pusing
Engeus mawat kuring
Loba kasbon leugit pusing
Engeus mawat kuring
Loba kasbon leugit pusing
Engeus mawat kuring
Loba kasbon leugit pusing




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu DARSO - Hellow Cinta Dilihat 392303 orang
DownloadLagu DARSO - Pait Amisna Cinta Dilihat 157797 orang
DownloadLagu DARSO - Tangkeup Akang Dilihat 194283 orang
DownloadLagu DARSO - NINEUNG Dilihat 32683 orang
DownloadLagu DARSO - SARUA JEUNG BOHONG Dilihat 20350 orang
DownloadLagu DARSO - DEMI ANJEUN Dilihat 681055 orang
DownloadLagu Darso - Caringin Tilu Dilihat 16974 orang
DownloadLagu Darso - Paturay Dilihat 33940 orang
DownloadLagu Darso - Mawar Bodas Dilihat 493649 orang
DownloadLagu Darso - Tanjakan Burangrang Dilihat 134659 orang