Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Kanjut Kundang
Lagu Darso Kanjut Kundang Mp3

Nama:Darso Kanjut Kundang
Durasi:5:36
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 345,983 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Gudar gedor beurang peuting
Banting tulang neangan duit
Ngala kakap meunangna teri
Hasil minus tekor wae

Hayang geura ka bale nyungcung
Bibilintik eutik-eutik
Boro-boro duit ngumpul
Nu aya beak kumahugi

Anu dikeupeul kacokot-kacokot
Anu dikantong kabetot-kabetot
Anu disimpen kaceot-kaceot
Kanjut kundang ludes kaporot

Hayang geura beunghar
Ka dukun jeung paranormal
Boro-boro hasil
Kuring nutug tigejebur

Hayang meunang parawan
Randa ge nyararingkir
Hayang ka nu bahenol
Nu peot ge mararikir

Kahayang saluhur langit
Ari hirup morat marit
Kuring kapepet
Nu nyampak diembat

Gudar gedor beurang peuting
Banting tulang neangan duit
Ngala kakap meunangna teri
Hasil minus tekor wae

Hayang geura ka bale nyungcung
Bibilintik eutik-eutik
Boro-boro duit ngumpul
Nu aya beak kumahugi

Anu dikeupeul kacokot-kacokot
Anu dikantong kabetot-kabetot
Anu disimpen kaceot-kaceot
Kanjut kundang ludes kaporot

Hayang geura beunghar
Ka dukun jeung paranormal
Boro-boro hasil
Kuring nutug tigejebur

Hayang meunang parawan
Randa ge nyararingkir
Hayang ka nu bahenol
Nu peot ge mararikir

Kahayang saluhur langit
Ari hirup morat marit
Kuring kapepet
Nu nyampak diembat

Hayang geura beunghar
Ka dukun jeung paranormal
Boro-boro hasil
Kuring nutug tigejebur

Hayang meunang parawan
Randa ge nyararingkir
Hayang ka nu bahenol
Nu peot ge mararikir

Kahayang saluhur langit
Ari hirup morat marit
Kuring kapepet
Nu nyampak diembat




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Darso - Cipinang Dilihat 29812 orang
DownloadLagu Darso - Panganten Anyar Dilihat 934522 orang
DownloadLagu Darso - Ararateul Dilihat 13452 orang
DownloadLagu DARSO - Hellow Cinta Dilihat 392303 orang
DownloadLagu DARSO - Pait Amisna Cinta Dilihat 157797 orang
DownloadLagu DARSO - Tangkeup Akang Dilihat 194283 orang
DownloadLagu DARSO - NINEUNG Dilihat 32683 orang
DownloadLagu DARSO - SARUA JEUNG BOHONG Dilihat 20350 orang
DownloadLagu DARSO - DEMI ANJEUN Dilihat 681055 orang
DownloadLagu Darso - Caringin Tilu Dilihat 16974 orang