Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Jaman Edan
Lagu Darso Jaman Edan Mp3

Nama:Darso Jaman Edan
Durasi:4:47
Diupdate:16 February 2019 (3 months ago)
Disukai:91 Orang
Dilihat:oleh 12,579 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ceuk sawareh
Ayeunateh jaman edan
Hahargaan naraek
Heunte ka tahan

Minyak tanah gas elpiji
Kitu deui kadaharan
Gajih leutik
Teu imbang jeung kabutuhan

Mun di imah eta
Pamajikan ngabaeudan
Eta matak pusing
Kana sirah nyanyautan

Biaya sapuluh rebu
Teu mahi pake tiluan
Keur nombokan
Kapaksa nyiar injeuman

Iraha nu diluhur
Hirupna ciga kuring
Ngarah karasa
Lieur tujuh kuliling

Geus puguh kuring mah
Hirup acan manggih ka senang
Ngan ukur bisa ngalamun
Bari nyawang

Aya blt kuring mah
Heunte ka bere
Beas raskin
Teu kabagi malah ngasin

Hirup nu ripuh beuki ripuh
Nu senang beuki senang
Bener ceuk batur jaman teh
Beuki edan

Ceuk sawareh
Ayeunateh jaman edan
Hahargaan naraek
Heunte ka tahan

Minyak tanah gas elpiji
Kitu deui kadaharan
Gajih leutik
Teu imbang jeung kabutuhan

Mun di imah eta
Pamajikan ngabaeudan
Eta matak pusing
Kana sirah nyanyautan

Biaya sapuluh rebu
Teu mahi pake tiluan
Keur nombokan
Kapaksa nyiar injeuman

Iraha nu diluhur
Hirupna ciga kuring
Ngarah karasa
Lieur tujuh kuliling

Geus puguh kuring mah
Hirup acan manggih ka senang
Ngan ukur bisa ngalamun
Bari nyawang

Aya blt kuring mah
Heunte ka bere
Beas raskin
Teu kabagi malah ngasin

Hirup nu ripuh beuki ripuh
Nu senang beuki senang
Bener ceuk batur jaman teh
Beuki edan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu DARSO - MARIPI Dilihat 60304 orang
DownloadLagu Darso - Balebat Dilihat 109172 orang
DownloadLagu DARSO - MOJANG GEULIS Dilihat 29775 orang
DownloadLagu Darso - Matak Kabita Dilihat 185137 orang
DownloadLagu Ga Jaman Punya Pacar Satu - Lolita Dilihat 3074558 orang
DownloadLagu Darso - Kahayang Keukeuh Dilihat 2793885 orang
DownloadLagu DARSO - DURIAT Dilihat 702296 orang
DownloadLagu DARSO - Cinta Urang Duaan Dilihat 615845 orang
DownloadLagu Darso - Gupay Katresna Dilihat 430128 orang
DownloadLagu DARSO-MARKONAH Dilihat 3762 orang