Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Jaman Edan
Lagu Darso Jaman Edan Mp3

Nama:Darso Jaman Edan
Durasi:4:47
Diupdate:16 February 2019 (5 months ago)
Disukai:117 Orang
Dilihat:oleh 18,963 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ceuk sawareh
Ayeunateh jaman edan
Hahargaan naraek
Heunte ka tahan

Minyak tanah gas elpiji
Kitu deui kadaharan
Gajih leutik
Teu imbang jeung kabutuhan

Mun di imah eta
Pamajikan ngabaeudan
Eta matak pusing
Kana sirah nyanyautan

Biaya sapuluh rebu
Teu mahi pake tiluan
Keur nombokan
Kapaksa nyiar injeuman

Iraha nu diluhur
Hirupna ciga kuring
Ngarah karasa
Lieur tujuh kuliling

Geus puguh kuring mah
Hirup acan manggih ka senang
Ngan ukur bisa ngalamun
Bari nyawang

Aya blt kuring mah
Heunte ka bere
Beas raskin
Teu kabagi malah ngasin

Hirup nu ripuh beuki ripuh
Nu senang beuki senang
Bener ceuk batur jaman teh
Beuki edan

Ceuk sawareh
Ayeunateh jaman edan
Hahargaan naraek
Heunte ka tahan

Minyak tanah gas elpiji
Kitu deui kadaharan
Gajih leutik
Teu imbang jeung kabutuhan

Mun di imah eta
Pamajikan ngabaeudan
Eta matak pusing
Kana sirah nyanyautan

Biaya sapuluh rebu
Teu mahi pake tiluan
Keur nombokan
Kapaksa nyiar injeuman

Iraha nu diluhur
Hirupna ciga kuring
Ngarah karasa
Lieur tujuh kuliling

Geus puguh kuring mah
Hirup acan manggih ka senang
Ngan ukur bisa ngalamun
Bari nyawang

Aya blt kuring mah
Heunte ka bere
Beas raskin
Teu kabagi malah ngasin

Hirup nu ripuh beuki ripuh
Nu senang beuki senang
Bener ceuk batur jaman teh
Beuki edan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu DARSO - DEMI ANJEUN Dilihat 681055 orang
DownloadLagu Darso - Caringin Tilu Dilihat 16974 orang
DownloadLagu Darso - Paturay Dilihat 33940 orang
DownloadLagu Darso - Kasbon Dilihat 1666428 orang
DownloadLagu Darso - Mawar Bodas Dilihat 493649 orang
DownloadLagu Darso - Tanjakan Burangrang Dilihat 134659 orang
DownloadLagu Darso Demi - Kembang Cinta Dilihat 225290 orang
DownloadLagu Darso - Pageuh Dilihat 23911 orang
DownloadLagu KOES PLUS - Jamane Dilihat 840 orang
DownloadLagu Slank - Ketinggalan Jaman Dilihat 853368 orang