Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Hellow Cinta
Lagu Darso Hellow Cinta Mp3

Nama:Darso Hellow Cinta
Durasi:5:00
Diupdate:31 January 2012 (8 years ago)
Disukai:372 Orang
Dilihat:oleh 392,279 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Hellow cinta ratuna hate
Anu dihayang hayang mani keukeuh

Hellow cinta mahkota rasa
Anu didamba damba saban waktu

Rasa anu dipendem pendem
Ngagolak ngagedur nyiksa pisan
Aduh mani teu tahan say...

Hate kompak jeung pikiran
Geus nguntup ngarebut ti manehna
Nu teu ngawin ngawin

Taun taun ngabogohan
Kawin mugen rerempodan
Resep ngoles tapi kawin mah ngeles

Geura pilih anu mapan
Anu siap dirapalan
Ieu abdi nagen rek ngalamar

Hellow cinta ratuna hate
Anu dihayang hayang mani keukeuh

Hellow cinta mahkota rasa
Anu didamba damba saban waktu

Rasa anu dipendem pendem
Ngagolak ngagedur nyiksa pisan
Aduh mani teu tahan say...

Hate kompak jeung pikiran
Geus nguntup ngarebut ti manehna
Nu teu ngawin ngawin

Taun taun ngabogohan
Kawin mugen rerempodan
Resep ngoles tapi kawin mah ngeles

Geura pilih anu mapan
Anu siap dirapalan
Ieu abdi nagen rek ngalamar

Taun taun ngabogohan
Kawin mugen rerempodan
Resep ngoles tapi kawin mah ngeles

Geura pilih anu mapan
Anu siap dirapalan
Ieu abdi nagen rek ngalamar

Ieu abdi nagen rek ngalamar




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu DARSO - NINEUNG Dilihat 32683 orang
DownloadLagu DARSO - SARUA JEUNG BOHONG Dilihat 20350 orang
DownloadLagu DARSO - DEMI ANJEUN Dilihat 681055 orang
DownloadLagu Darso - Caringin Tilu Dilihat 16974 orang
DownloadLagu Darso - Paturay Dilihat 33940 orang
DownloadLagu Darso - Kasbon Dilihat 1666428 orang
DownloadLagu Darso - Mawar Bodas Dilihat 493649 orang
DownloadLagu Darso - Tanjakan Burangrang Dilihat 134659 orang
DownloadLagu Darso Demi - Kembang Cinta Dilihat 225290 orang
DownloadLagu Darso - Pageuh Dilihat 23911 orang