Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Hellow Cinta
Lagu Darso Hellow Cinta Mp3

Nama:Darso Hellow Cinta
Durasi:5:00
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 397,884 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Hellow cinta ratuna hate
Anu dihayang hayang mani keukeuh

Hellow cinta mahkota rasa
Anu didamba damba saban waktu

Rasa anu dipendem pendem
Ngagolak ngagedur nyiksa pisan
Aduh mani teu tahan say...

Hate kompak jeung pikiran
Geus nguntup ngarebut ti manehna
Nu teu ngawin ngawin

Taun taun ngabogohan
Kawin mugen rerempodan
Resep ngoles tapi kawin mah ngeles

Geura pilih anu mapan
Anu siap dirapalan
Ieu abdi nagen rek ngalamar

Hellow cinta ratuna hate
Anu dihayang hayang mani keukeuh

Hellow cinta mahkota rasa
Anu didamba damba saban waktu

Rasa anu dipendem pendem
Ngagolak ngagedur nyiksa pisan
Aduh mani teu tahan say...

Hate kompak jeung pikiran
Geus nguntup ngarebut ti manehna
Nu teu ngawin ngawin

Taun taun ngabogohan
Kawin mugen rerempodan
Resep ngoles tapi kawin mah ngeles

Geura pilih anu mapan
Anu siap dirapalan
Ieu abdi nagen rek ngalamar

Taun taun ngabogohan
Kawin mugen rerempodan
Resep ngoles tapi kawin mah ngeles

Geura pilih anu mapan
Anu siap dirapalan
Ieu abdi nagen rek ngalamar

Ieu abdi nagen rek ngalamar




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Darso - Cipinang Dilihat 29812 orang
DownloadLagu Darso - Panganten Anyar Dilihat 934522 orang
DownloadLagu Darso - Ararateul Dilihat 13452 orang
DownloadLagu DARSO - Pait Amisna Cinta Dilihat 157797 orang
DownloadLagu DARSO - Tangkeup Akang Dilihat 194283 orang
DownloadLagu DARSO - NINEUNG Dilihat 32683 orang
DownloadLagu DARSO - SARUA JEUNG BOHONG Dilihat 20350 orang
DownloadLagu DARSO - DEMI ANJEUN Dilihat 681055 orang
DownloadLagu Darso - Caringin Tilu Dilihat 16974 orang
DownloadLagu Darso - Paturay Dilihat 33940 orang