Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Halangan Diri
Lagu Darso Halangan Diri Mp3

Nama:Darso Halangan Diri
Durasi:5:11
Diupdate:27 October 2011 (7 years ago)
Disukai:4,642 Orang
Dilihat:oleh 3,311,966 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Na kunaon sagala rupa
Ngan aral gagal jeung gagal
Soal cinta jeung usaha
Kandas pamaksadan
Kamudahan bet ngabalieur
Kalapangan naronggongan
Paruntungan lumpat ngajauhan
Naha naha kunaon
Boa boa halangan diri
Nu mangrupi dosa dosa
Ka jongjonan kangeunahan
Ngumbar ngumbar larangan
Boa boa halangan diri
Nu mangrupi dosa dosa
Nu ngajajar meni panjang
Sapanjang jalan kareta
Aduh gusti aduh gusti
Kumaha ngentengkeun nana
Aduh gusti aduh gusti
Kumaha ngabebaskeunna
Panon cireumbay mapay mapay pipi
Ragragan kana sajadah
Nginget nginget laku lampah
Ninggang salah jeung salah
Hate anu meurih hate nu ngajerit
Kabeulit ku dosa dosa
Biwir nu ngageter ngedalkeun rasa jiwa
Ampun ampun duh gusti
Boa boa halangan diri
Nu mangrupi dosa dosa
Ka jongjonan kangeunahan
Ngumbar ngumbar larangan
Boa boa halangan diri
Nu mangrupi dosa dosa
Nu ngajajar mani panjang
Sapanjang jalan kareta
Aduh gusti aduh gusti
Kumaha ngentengkeun nana
Aduh gusti aduh gusti
Kumaha ngabebaskeunna




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Darso Feat Rina Rose - Ih Kangen Dilihat 230767 orang
DownloadLagu DARSO - TANJUNG BARU Dilihat 477759 orang
DownloadLagu DARSO - Bulan Nyengseurikeun Dilihat 128906 orang
DownloadLagu Darso - Ulah Ceurik Dilihat 3015044 orang
DownloadLagu Darso - Dulang Kuring 1 Dilihat 323020 orang
DownloadLagu Darso - Kabogoh Jauh Dilihat 2819458 orang
DownloadLagu Darso - Dadali Manting Dilihat 1807062 orang
DownloadLagu Darso - Sancang Cijulang Dilihat 1147573 orang
DownloadLagu Darso - Dina Amparan Sajadah Dilihat 1730981 orang
DownloadLagu Darso - Sakur Ngimpi Dilihat 3208477 orang