Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Duriat
Lagu Darso Duriat Mp3

Nama:Darso Duriat
Durasi:3:53
Diupdate:01 April 2016 (3 years ago)
Disukai:1,731 Orang
Dilihat:oleh 707,359 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Dina hate kuring anjeun cicing
Dina hate anjeun kuring cicing
Beuneur - beuneur henteu bisa ngejat
Di beungkeut ku tali duriat

Sanajan loba nu daratang
Pating kuriling neangan lawang
Pating kaletrok kana panto hate
Tapi ku urang teu di palire

Duriat teu bisa digantian ku rupa
Duriat teu bisa di hilian ku harta
Duriat teu bisa di aya-aya
Duriat datang na henteu kapaksa

Di kotretkeun dina hate ti dituna
Diguratkeun dina rasa ti dituna
Di buka di baca ku urang duaan
Di jaga di riksa pinuh rasa ka heman

Dina hate kuring anjeun cicing
Dina hate anjeun kuring cicing
Beuneur - beuneur henteu bisa ngejat
Di beungkeut ku tali duriat

Sanajan loba nu daratang
Pating kuriling neangan lawang
Pating kaletrok kana panto hate
Tapi ku urang teu di palire

Duriat teu bisa digantian ku rupa
Duriat teu bisa di hilian ku harta
Duriat teu bisa di aya-aya
Duriat datang na henteu kapaksa

Di kotretkeun dina hate ti dituna
Diguratkeun dina rasa ti dituna
Di buka di baca ku urang duaan
Di jaga di riksa pinuh rasa ka heman




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Darso - Kahayang Keukeuh Dilihat 2793885 orang
DownloadLagu DARSO - Cinta Urang Duaan Dilihat 615845 orang
DownloadLagu Darso - Gupay Katresna Dilihat 430128 orang
DownloadLagu DARSO-MARKONAH Dilihat 3762 orang
DownloadLagu Duriat Madinah Doel Sumbang Dilihat 95104 orang
DownloadLagu DARSO DYNASTI Dilihat 1163495 orang
DownloadLagu DARSO - KEMBANG TANJUNG Dilihat 25762 orang
DownloadLagu Darso - Bulan Nyeungseurikeun Dilihat 602460 orang
DownloadLagu Darso Ucing Gering Dilihat 2578 orang
DownloadLagu Darso Feat Rina Rose - Ih Kangen Dilihat 230767 orang