Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Duriat
Lagu Darso Duriat Mp3

Nama:Darso Duriat
Durasi:3:53
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 859,815 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Dina hate kuring anjeun cicing
Dina hate anjeun kuring cicing
Beuneur - beuneur henteu bisa ngejat
Di beungkeut ku tali duriat

Sanajan loba nu daratang
Pating kuriling neangan lawang
Pating kaletrok kana panto hate
Tapi ku urang teu di palire

Duriat teu bisa digantian ku rupa
Duriat teu bisa di hilian ku harta
Duriat teu bisa di aya-aya
Duriat datang na henteu kapaksa

Di kotretkeun dina hate ti dituna
Diguratkeun dina rasa ti dituna
Di buka di baca ku urang duaan
Di jaga di riksa pinuh rasa ka heman

Dina hate kuring anjeun cicing
Dina hate anjeun kuring cicing
Beuneur - beuneur henteu bisa ngejat
Di beungkeut ku tali duriat

Sanajan loba nu daratang
Pating kuriling neangan lawang
Pating kaletrok kana panto hate
Tapi ku urang teu di palire

Duriat teu bisa digantian ku rupa
Duriat teu bisa di hilian ku harta
Duriat teu bisa di aya-aya
Duriat datang na henteu kapaksa

Di kotretkeun dina hate ti dituna
Diguratkeun dina rasa ti dituna
Di buka di baca ku urang duaan
Di jaga di riksa pinuh rasa ka heman




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Doel Sumbang - Duriat Dilihat 311150 orang
DownloadLagu Darso - Cipinang Dilihat 29812 orang
DownloadLagu Darso - Panganten Anyar Dilihat 934522 orang
DownloadLagu Darso - Ararateul Dilihat 13452 orang
DownloadLagu DARSO - Hellow Cinta Dilihat 392303 orang
DownloadLagu DARSO - Pait Amisna Cinta Dilihat 157797 orang
DownloadLagu DARSO - Tangkeup Akang Dilihat 194283 orang
DownloadLagu DARSO - NINEUNG Dilihat 32683 orang
DownloadLagu DARSO - SARUA JEUNG BOHONG Dilihat 20350 orang
DownloadLagu DARSO - DEMI ANJEUN Dilihat 681055 orang