Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Di Maribaya
Lagu Darso Di Maribaya Mp3

Nama:Darso Di Maribaya
Durasi:6:14
Diupdate: December (51 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 185,409 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Di maribaya manehna kungsi nyarita
Cenah asih ngarandaka jeung deudeuhna
Najan angin nu lirih leuir datangna
Arek langgeng manehna neundeun cintana
Di maribaya manehna serah teuteupan
Nyukcruk nyuuh pasrah renghap satekadan
Taya daya nu wasa mungpang karepna
Da sok inggis manehna pegat geugeutna
Mangka lisana cenah asih tingtrim lirih
Nu saenyana puguh asih nyari panggih
Lana.. makalangan
Kuring leumpang dina jero pangimpian
Ku maribaya manehna ngambang kabandang
Taya daya pukah tresna saliwatan
Najan diri kakurung aya nu boga
Tapi tetep asih nu boga manehna

Di maribaya manehna serah teuteupan
Nyukcruk nyuuh pasrah renghap satekadan
Taya daya nu wasa mungpang karepna
Da sok inggis manehna pegat geugeutna
Mangka lisana cenah asih tingtrim lirih
Nu saenyana puguh asih nyari panggih
Lana.. makalangan
Kuring leumpang dina jero pangimpian
Ku maribaya manehna ngambang kabandang
Taya daya pukah tresna saliwatan
Najan diri kakurung aya nu boga
Tapi tetep asih nu boga manehna
Najan diri kakurung aya nu boga
Tapi tetep asih nu boga manehna




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Adistya Mayasari - Uluk Salam Dilihat 190711 orang
DownloadLagu Aishwa Nahla Karnadi - Bunda Acoustic Mayada Dilihat 4347531 orang
DownloadLagu Andi Bernadee - Donde Dilihat 16041075 orang
DownloadLagu Boy Shandy - Padiah Diseso Bayang Dilihat 35631 orang
DownloadLagu Menepi - Ngatmobilung Didik Budi Wantoro Dilihat 102161 orang
DownloadLagu Tresno Tekane Mati TTM By Didik Budi Dilihat 190453 orang
DownloadLagu Budi Arsa - Rindu Rasa Ini Bukan Untukku Dilihat 1072488 orang
DownloadLagu Bahagiamu Bahagiaku - Didik Budi Dilihat 140352 orang
DownloadLagu Dia Malu-Malu - Salleh Yaacob Dilihat 167376 orang
DownloadLagu Trio GAB - Sebut Saja Dia Melati Dilihat 678200 orang