Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Demi Anjeun
Lagu Darso Demi Anjeun Mp3

Nama:Darso Demi Anjeun
Durasi:5:07
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 792,072 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Demi anjeun diri kuring moal mungkir
Demi anjeun jangji kuring moal jalir
Ulah rek hariwang
Ulah rek salempang
Hate kuring moal arek luncat mulang

Demi anjeun tekad kuring moal nilar
Demi anjeun hasrat kuring moal pudar
Moal arek rucah
Moal rek awuntah
Estu kuring ka anjeun rek mikanyaah

Geulis.. do'akeun akang
Akang seja.. ngalalana
Ngumbara.. ka tanah sabrang
Mugia pinanggih bagja

Wayahna geulis wayahna
Rek ditinggalkeun ku akang
Lain akang rek sulaya
Tapi demi cinta urang
Wayahna geulis wayahna
Wayahna sing tumarima
Ka gusti urang sumerah
Mugia aya barokah

Demi anjeun tekad kuring moal nilar
Demi anjeun hasrat kuring moal pudar
Moal arek rucah
Moal rek awuntah
Estu kuring ka anjeun rek mikanyaah

Geulis.. do'akeun akang
Akang seja.. ngalalana
Ngumbara.. ka tanah sabrang
Mugia pinanggih bagja

Wayahna geulis wayahna
Rek ditinggalkeun ku akang
Lain akang rek sulaya
Tapi demi cinta urang
Wayahna geulis wayahna
Wayahna sing tumarima
Ka gusti urang sumerah
Mugia aya barokah
Ka gusti urang sumerah
Mugia aya barokah




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Darso - Cipinang Dilihat 29812 orang
DownloadLagu Darso - Panganten Anyar Dilihat 934522 orang
DownloadLagu Darso - Ararateul Dilihat 13452 orang
DownloadLagu DEMI CINTA - DESI PARASWATI Dilihat 98784 orang
DownloadLagu Demi Kowe - Elsa Safira Dilihat 1132729 orang
DownloadLagu DARSO - Hellow Cinta Dilihat 392303 orang
DownloadLagu DARSO - Pait Amisna Cinta Dilihat 157797 orang
DownloadLagu DARSO - Tangkeup Akang Dilihat 194283 orang
DownloadLagu DEMI KOWE - ELYA SANJAYA Dilihat 5885 orang
DownloadLagu Anang Krisdayanti - Demi Cinta Dilihat 272324 orang