Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Demi Anjeun
Lagu Darso Demi Anjeun Mp3

Nama:Darso Demi Anjeun
Durasi:5:07
Diupdate:05 June 2008 (11 years ago)
Disukai:820 Orang
Dilihat:oleh 701,274 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Demi anjeun diri kuring moal mungkir
Demi anjeun jangji kuring moal jalir
Ulah rek hariwang
Ulah rek salempang
Hate kuring moal arek luncat mulang

Demi anjeun tekad kuring moal nilar
Demi anjeun hasrat kuring moal pudar
Moal arek rucah
Moal rek awuntah
Estu kuring ka anjeun rek mikanyaah

Geulis.. do'akeun akang
Akang seja.. ngalalana
Ngumbara.. ka tanah sabrang
Mugia pinanggih bagja

Wayahna geulis wayahna
Rek ditinggalkeun ku akang
Lain akang rek sulaya
Tapi demi cinta urang
Wayahna geulis wayahna
Wayahna sing tumarima
Ka gusti urang sumerah
Mugia aya barokah

Demi anjeun tekad kuring moal nilar
Demi anjeun hasrat kuring moal pudar
Moal arek rucah
Moal rek awuntah
Estu kuring ka anjeun rek mikanyaah

Geulis.. do'akeun akang
Akang seja.. ngalalana
Ngumbara.. ka tanah sabrang
Mugia pinanggih bagja

Wayahna geulis wayahna
Rek ditinggalkeun ku akang
Lain akang rek sulaya
Tapi demi cinta urang
Wayahna geulis wayahna
Wayahna sing tumarima
Ka gusti urang sumerah
Mugia aya barokah
Ka gusti urang sumerah
Mugia aya barokah




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Darso - Caringin Tilu Dilihat 16974 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Demi Tresno Dilihat 41926 orang
DownloadLagu Darso - Paturay Dilihat 33940 orang
DownloadLagu Darso - Kasbon Dilihat 1666428 orang
DownloadLagu Darso - Mawar Bodas Dilihat 493649 orang
DownloadLagu DEMI KOWE - DESI TATA Dilihat 804 orang
DownloadLagu Erna Angelia - Demi Kau Dan Aku Dilihat 1910 orang
DownloadLagu Darso - Tanjakan Burangrang Dilihat 134659 orang
DownloadLagu Mahesa Ofki - Demi Konco Dilihat 2997 orang
DownloadLagu Darso Demi - Kembang Cinta Dilihat 225290 orang