Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Cipinang
Lagu Darso Cipinang Mp3

Nama:Darso Cipinang
Durasi:4:06
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 30,703 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Katresna waktu harita
Nuju mekar endah ligar
Mugi mugi anu geulis
Ulah rek sulaya basa

Ngawitan ayeuna pisan
Urang ais asih urang
Sangkan manjang tinekanan
Bagja urang asih urang

Diluhureun puncak gunung
Hibar caang cahya layung
Nyaangan endahna alam
Nyaangan rasa duaan

Cipinang.. cipinang waktu harita
Ngingetan carita urang
Cipinang.. cipinang waktu harita
Nyambungkeun kadeudeuh urang

Ngawitan ayeuna pisan
Urang ais asih urang
Sangkan manjang tinekanan
Bagja urang asih urang

Diluhureun puncak gunung
Hibar caang cahya layung
Nyaangan endahna alam
Nyaangan rasa duaan

Cipinang.. cipinang waktu harita
Ngingetan carita urang
Cipinang.. cipinang waktu harita
Nyambungkeun kadeudeuh urang




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Darso - Panganten Anyar Dilihat 934522 orang
DownloadLagu Darso - Ararateul Dilihat 13452 orang
DownloadLagu DARSO - Hellow Cinta Dilihat 392303 orang
DownloadLagu DARSO - Pait Amisna Cinta Dilihat 157797 orang
DownloadLagu DARSO - Tangkeup Akang Dilihat 194283 orang
DownloadLagu DARSO - NINEUNG Dilihat 32683 orang
DownloadLagu DARSO - SARUA JEUNG BOHONG Dilihat 20350 orang
DownloadLagu DARSO - DEMI ANJEUN Dilihat 681055 orang
DownloadLagu Darso - Caringin Tilu Dilihat 16974 orang
DownloadLagu Darso - Paturay Dilihat 33940 orang