Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Cinta Urang Duaan
Lagu Darso Cinta Urang Duaan Mp3

Nama:Darso Cinta Urang Duaan
Durasi:5:29
Diupdate:31 January 2012 (7 years ago)
Disukai:1,376 Orang
Dilihat:oleh 656,280 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Jalan anu nga bentang payuneun lir permadani
Jalan pilihan urang duaan lir jalan ka surga
Kembang kembang anu malekar
Ngariring bingah ngabageakeun
Jalinan cinta anu suci

Cinta cinta urang duaan
Rasa rasa urang duaan

Cinta cinta urang duaan
Rasa rasa urang duaan
Dua hate silih keukeupan
Di hijikeun rasa cinta
Moal aya cinta anu lian
Dua hate silih usapan
Ku kadeudeuh ku kanyaah
Moal aya carita pipisahan

Jalan anu ngabentang payunen lir permadani
Jalan pilihan urang duaan lir jalan ka surga
Kembang kembang anu malekar
Ngariring bingah ngabageakeun
Jalinan cinta anu suci

Cinta cinta urang duaan
Rasa rasa urang duaan

Cinta cinta urang duaan
Rasa rasa urang duaan
Dua hate silih keukeupan
Di hijikeun rasa cinta
Moal aya cinta anu lian
Dua hate silih usapan
Ku kadeudeuh ku kanyaah
Moal aya carita pipisahan