Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Cinta Urang Duaan
Lagu Darso Cinta Urang Duaan Mp3

Nama:Darso Cinta Urang Duaan
Durasi:5:29
Diupdate:31 January 2012 (7 years ago)
Disukai:1,260 Orang
Dilihat:oleh 620,584 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Jalan anu nga bentang payuneun lir permadani
Jalan pilihan urang duaan lir jalan ka surga
Kembang kembang anu malekar
Ngariring bingah ngabageakeun
Jalinan cinta anu suci

Cinta cinta urang duaan
Rasa rasa urang duaan

Cinta cinta urang duaan
Rasa rasa urang duaan
Dua hate silih keukeupan
Di hijikeun rasa cinta
Moal aya cinta anu lian
Dua hate silih usapan
Ku kadeudeuh ku kanyaah
Moal aya carita pipisahan

Jalan anu ngabentang payunen lir permadani
Jalan pilihan urang duaan lir jalan ka surga
Kembang kembang anu malekar
Ngariring bingah ngabageakeun
Jalinan cinta anu suci

Cinta cinta urang duaan
Rasa rasa urang duaan

Cinta cinta urang duaan
Rasa rasa urang duaan
Dua hate silih keukeupan
Di hijikeun rasa cinta
Moal aya cinta anu lian
Dua hate silih usapan
Ku kadeudeuh ku kanyaah
Moal aya carita pipisahan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Adikara Fardy - Pesona Cinta Dilihat 503686 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Pawang Cinta Dilihat 496648 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Cinta Di Pelet Dilihat 35617 orang
DownloadLagu Omega Trio - Penghianat Cinta Dilihat 1909369 orang
DownloadLagu DURI DAN CINTA - THE CRABS Dilihat 607896 orang
DownloadLagu Riana Oces - Penggila Cinta Dilihat 58151 orang
DownloadLagu Soulvibe - Biarlah Hapuslah Cinta Dilihat 242246 orang
DownloadLagu Detty Kurnia - Tapak - Tapak Cinta Dilihat 303299 orang
DownloadLagu RIA RESTY FAUZY - CINTAKU SAMPAI KE ETHIOPIA Dilihat 2247294 orang
DownloadLagu DEDDY DORES DIKE ARDILLA - CINTA KITA Dilihat 690 orang