Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Caringin Tilu
Lagu Darso Caringin Tilu Mp3

Nama:Darso Caringin Tilu
Durasi:6:23
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 20,868 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mun ti bandung ka palih kaler
Aya tempat ku endah pisan
Nu kiwari jadi pangjugjugan
Didinya pisan urang tepang nu munggaran

Di jalanna nyorang tanjakan
Tapi loba anu daratang
Ngadon jangji pasini saati
Anu rek mulang geningan papisah deui

Caringin tilu jadi saksi cinta urang
Caringin tilu kiwari geus rame pisan
Mun malem minggu loba pisan anu datang
Patali jangji rumaja nu papacangan

Caringin tilu ayeuna tos beda pisan
Caringin tilu baheula tiiseun pisan
Mun urang nyawang
Pas peuting ka lebah kota
Beut siga bentang rarapang anu baranang

Nya di dieu urang duaan
Kedal cinta nu munggaran
Nya di dieu urang duaan
Aya cinta nu munggaran

Mun ti bandung ka palih kaler
Aya tempat ku endah pisan
Nu kiwari jadi pangjugjugan
Didinya pisan urang tepang nu munggaran

Di jalanna nyorang tanjakan
Tapi loba anu daratang
Ngadon jangji pasini saati
Anu rek mulang geningan papisah deui

Caringin tilu jadi saksi cinta urang
Caringin tilu kiwari geus rame pisan
Mun malem minggu loba pisan anu datang
Patali jangji rumaja nu papacangan

Caringin tilu ayeuna tos beda pisan
Caringin tilu baheula tiiseun pisan
Mun urang nyawang
Pas peuting ka lebah kota
Beut siga bentang rarapang anu baranang

Nya di dieu urang duaan
Kedal cinta nu munggaran
Nya di dieu urang duaan
Aya cinta nu munggaran

Nya di dieu urang duaan
Kedal cinta nu munggaran
Nya di dieu urang duaan
Aya cinta nu munggaran




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Darso - Cipinang Dilihat 29812 orang
DownloadLagu Darso - Panganten Anyar Dilihat 934522 orang
DownloadLagu Darso - Ararateul Dilihat 13452 orang
DownloadLagu DARSO - Hellow Cinta Dilihat 392303 orang
DownloadLagu DARSO - Pait Amisna Cinta Dilihat 157797 orang
DownloadLagu DARSO - Tangkeup Akang Dilihat 194283 orang
DownloadLagu DARSO - NINEUNG Dilihat 32683 orang
DownloadLagu DARSO - SARUA JEUNG BOHONG Dilihat 20350 orang
DownloadLagu DARSO - DEMI ANJEUN Dilihat 681055 orang
DownloadLagu Darso - Paturay Dilihat 33940 orang