Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Bulan Nyeungseurikeun
Lagu Darso Bulan Nyeungseurikeun Mp3

Nama:Darso Bulan Nyeungseurikeun
Durasi:5:05
Diupdate:08 November 2011 (7 years ago)
Disukai:1,037 Orang
Dilihat:oleh 609,487 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kunaon teu dijauhan
Godaan kalah dikeukeupan
Ngadon maen api
Ngarajut cinta nu pamali ...
Maen rasa jeung maen hate
Salingkuh karasa endah
Pikiran kapoekan
Hate jiga kaparabunan ...
Rasa cinta anjeun
Rasa sayang anjeun
Ngaleor karebut cinta saliwat ...
Bulan nyeungseurikeun
Jiga nu mupuas kuring
Tingal panon cireumbay
Ngan nyurucud teu katahan ...
Bulan ulah ngaleos
Baturan kuring bagadang
Ngararasakeun kanyeuri
Anu nyiksa ngahanteum batin ...
Bere bongbolong
Bere awahan
Kumaha ngubaran peurihna hate ...
(interlude)
Maen rasa jeung maen hate
Salingkuh karasa endah
Pikiran kapoekan
Hate siga kaparabunan ...
Rasa cinta anjeun
Rasa sayang anjeun
Ngaleor karebut cinta saliwat ...
Bulan nyeungseurikeun
Jiga nu mupuas kuring
Tingal panon cireumbay
Ngan nyurucud teu katahan ...
Bulan ulah ngaleos
Baturan kuring bagadang
Ngararasakeun kanyeuri
Anu nyiksa ngahanteum batin ...
Bere bongbolong
Bere awahan
Kumaha ngubaran perihna hate ...
End




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu JAMRUD - Telat 3 Bulan Dilihat 5441349 orang
DownloadLagu Soe Hok Gie - Sebuah Tanya OST Gie 2005 Cahaya Bulan Dilihat 69389 orang
DownloadLagu Tony Q Rastafara - Mencium Bulan Dilihat 1092732 orang
DownloadLagu Darso Ucing Gering Dilihat 2578 orang
DownloadLagu Nike Ardilla - Meraih Rembulan Dilihat 290357 orang
DownloadLagu Ayu Ting Ting - Bulan Didalam Kolam Dilihat 377090 orang
DownloadLagu Ayu Ting Ting - Bulan Dalam Kolam Dilihat 655208 orang
DownloadLagu Naif - Berjalan Di Bulan Dilihat 5097 orang
DownloadLagu Bulan Sabit - Broery Marantika Dilihat 306219 orang
DownloadLagu GIGI - Jalan Di Bulan Dilihat 9344 orang