Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Bulan Nyeungseurikeun
Lagu Darso Bulan Nyeungseurikeun Mp3

Nama:Darso Bulan Nyeungseurikeun
Durasi:5:05
Diupdate:08 November 2011 (8 years ago)
Disukai:1,210 Orang
Dilihat:oleh 666,261 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kunaon teu dijauhan
Godaan kalah dikeukeupan
Ngadon maen api
Ngarajut cinta nu pamali ...
Maen rasa jeung maen hate
Salingkuh karasa endah
Pikiran kapoekan
Hate jiga kaparabunan ...
Rasa cinta anjeun
Rasa sayang anjeun
Ngaleor karebut cinta saliwat ...
Bulan nyeungseurikeun
Jiga nu mupuas kuring
Tingal panon cireumbay
Ngan nyurucud teu katahan ...
Bulan ulah ngaleos
Baturan kuring bagadang
Ngararasakeun kanyeuri
Anu nyiksa ngahanteum batin ...
Bere bongbolong
Bere awahan
Kumaha ngubaran peurihna hate ...
(interlude)
Maen rasa jeung maen hate
Salingkuh karasa endah
Pikiran kapoekan
Hate siga kaparabunan ...
Rasa cinta anjeun
Rasa sayang anjeun
Ngaleor karebut cinta saliwat ...
Bulan nyeungseurikeun
Jiga nu mupuas kuring
Tingal panon cireumbay
Ngan nyurucud teu katahan ...
Bulan ulah ngaleos
Baturan kuring bagadang
Ngararasakeun kanyeuri
Anu nyiksa ngahanteum batin ...
Bere bongbolong
Bere awahan
Kumaha ngubaran perihna hate ...
End




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Ayank Andriani - Bulan Sapotong Dilihat 103702 orang
DownloadLagu SENANDUNG REMBULAN - ANISA RAHMA Dilihat 1218354 orang
DownloadLagu Darso - Matak Kabita Dilihat 185137 orang
DownloadLagu Pungguk Rindukan Bulan - Iwan Dilihat 813673 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Rembulan Malam Dilihat 3586710 orang
DownloadLagu Fatin Nur Afifah Nur Arina - Tentang Bulan Dilihat 904416 orang
DownloadLagu Endang Sutisna - Bulan Bentang Dilihat 91 orang
DownloadLagu Cherrybelle - Pergi Ke Bulan Dilihat 3188019 orang
DownloadLagu Darso - Kahayang Keukeuh Dilihat 2793885 orang
DownloadLagu Ria Amelia - Oh Bulan Dilihat 118066 orang