Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Bulan Nyeungseurikeun
Lagu Darso Bulan Nyeungseurikeun Mp3

Nama:Darso Bulan Nyeungseurikeun
Durasi:5:05
Diupdate:08 November 2011 (8 years ago)
Disukai:1,553 Orang
Dilihat:oleh 830,734 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kunaon teu dijauhan
Godaan kalah dikeukeupan
Ngadon maen api
Ngarajut cinta nu pamali ...
Maen rasa jeung maen hate
Salingkuh karasa endah
Pikiran kapoekan
Hate jiga kaparabunan ...
Rasa cinta anjeun
Rasa sayang anjeun
Ngaleor karebut cinta saliwat ...
Bulan nyeungseurikeun
Jiga nu mupuas kuring
Tingal panon cireumbay
Ngan nyurucud teu katahan ...
Bulan ulah ngaleos
Baturan kuring bagadang
Ngararasakeun kanyeuri
Anu nyiksa ngahanteum batin ...
Bere bongbolong
Bere awahan
Kumaha ngubaran peurihna hate ...
(interlude)
Maen rasa jeung maen hate
Salingkuh karasa endah
Pikiran kapoekan
Hate siga kaparabunan ...
Rasa cinta anjeun
Rasa sayang anjeun
Ngaleor karebut cinta saliwat ...
Bulan nyeungseurikeun
Jiga nu mupuas kuring
Tingal panon cireumbay
Ngan nyurucud teu katahan ...
Bulan ulah ngaleos
Baturan kuring bagadang
Ngararasakeun kanyeuri
Anu nyiksa ngahanteum batin ...
Bere bongbolong
Bere awahan
Kumaha ngubaran perihna hate ...
End




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu DARSO - Hellow Cinta Dilihat 392303 orang
DownloadLagu DARSO - Pait Amisna Cinta Dilihat 157797 orang
DownloadLagu DARSO - Tangkeup Akang Dilihat 194283 orang
DownloadLagu Rembulan - Shinta Arsinta Dilihat 68116 orang
DownloadLagu REMBULAN - Duet Fitri Alfiana Ft Kris Candra Kirana Dilihat 4249538 orang
DownloadLagu DARSO - NINEUNG Dilihat 32683 orang
DownloadLagu FANNY SABILA Feat N25 7 - Bulan Dilihat 122699 orang
DownloadLagu Diubud - Bulan Bintang Dilihat 1347528 orang
DownloadLagu Senandung - Tenang Di Bulan Dilihat 87990 orang
DownloadLagu Kunto Aji - Akhir Bulan Dilihat 405034 orang