Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Darso Ararateul
Lagu Darso Ararateul Mp3

Nama:Darso Ararateul
Durasi:4:14
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 217,525 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Lain deui lain deui
Nu datang lain manehna
Cucu deui,, cucu deui..
Ah..ah.. ararateul

Bararingung rieut jangar
Maneh na teu tembong tembong
Lieuk deui leungo deui
Ah..ah.. ararateul

Muter muter awak lungse
Ngarep ngarep nu geus janji
Sok hayang geura paamprok
Geura paamprok

Saminggu di tunggu tunggu
Kunaon teu muncul muncul
Asa enggeus dina panon
Duh,,,dina panon

Lain deui lain deui
Nu datang lain manehna
Cucu deui,, cucu deui..
Ah..ah.. ararateul

Bararingung rieut jangar
Maneh na teu tembong tembong
Lieuk deui leungo deui
Ah..ah.. ararateul

Lain deui lain deui
Nu datang lain manehna
Cucu deui,, cucu deui..
Ah..ah.. ararateul

Bararingung rieut jangar
Maneh na teu tembong tembong
Lieuk deui leungo deui
Ah..ah.. ararateul

Muter muter awak lungse
Ngarep ngarep nu geus janji
Sok hayang geura paamprok
Geura paamprok

Saminggu di tunggu tunggu
Kunaon teu muncul muncul
Asa enggeus dina panon
Duh,,,dina panon

Lain deui lain deui
Nu datang lain manehna
Cucu deui,, cucu deui..
Ah..ah.. ararateul

Bararingung rieut jangar
Maneh na teu tembong tembong
Lieuk deui leungo dei
Ah..ah.. ararateul

Muter muter awak lungse
Ngarep ngarep nu geus janji
Sok hayang geura paamprok
Geura paamprok

Saminggu di tunggu tunggu
Kunaon teu muncul muncul
Asa enggeus dina panon
Duh,,,dina panon

Lain deui lain deui
Nu datang lain manehna
Cucu deui,, cucu deui..
Ah..ah.. ararateul

Bararingung rieut jangar
Maneh na teu tembong tembong
Lieuk deui leungo dei
Ah..ah.. ararateul

Ah..ah.. ararateul
Ararteul
Ah..ah.. ararateul
Ah..ah.. ararateul




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Darso - Cipinang Dilihat 29812 orang
DownloadLagu Darso - Panganten Anyar Dilihat 934522 orang
DownloadLagu DARSO - Hellow Cinta Dilihat 392303 orang
DownloadLagu DARSO - Pait Amisna Cinta Dilihat 157797 orang
DownloadLagu DARSO - Tangkeup Akang Dilihat 194283 orang
DownloadLagu DARSO - NINEUNG Dilihat 32683 orang
DownloadLagu DARSO - SARUA JEUNG BOHONG Dilihat 20350 orang
DownloadLagu DARSO - DEMI ANJEUN Dilihat 681055 orang
DownloadLagu Darso - Caringin Tilu Dilihat 16974 orang
DownloadLagu Darso - Paturay Dilihat 33940 orang