Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Danangdanzt Wegah Kelangan 2
Lagu Danangdanzt Wegah Kelangan 2 Mp3

Nama:Danangdanzt Wegah Kelangan 2
Durasi:4:44
Diupdate:29 January 2019 (7 months ago)
Disukai:6,599 Orang
Dilihat:oleh 583,821 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku raiso ngapusi… atiku iki
Aku raiso ngilangi… tresnoku iki
Di pekso malah mung nyikso
Batin iki soyo nahan loro…

Iseh utuh roso sayang… raiso hilang
Senajan suwe ra gandengan mergo kahanan…
Atiku loro tenan…
Jujur aku wegah kelangan…

Sabaro sayang… aku tetep berjuang
Percoyo sayang…
Yen tresno iki… ora iso ilang…

Abot rasane aku kelangan kowe
Atiku rung iso ikhlas utuh ngeculke
Opo wes ra ono…
Dalan liyo nggo nyambung cerito…

Ojo mbok anggep aku wes ora tresno
Roso iki tetep ono raiso lungo
Tak simpen neng dodo…
Aku janji ora bakal bedo…

Iseh utuh roso sayang… raiso hilang
Senajan suwe ra gandengan mergo kahanan
Atiku loro tenan…
Jujur aku wegah kelangan…

Sabaro sayang… aku tetep berjuang
Percoyo sayang…
Yen tresno iki… ora iso ilang…

Abot rasane aku kelangan kowe
Atiku rung iso ikhlas utuh ngeculke
Opo wes ra ono…
Dalan liyo nggo nyambung cerito…

Ojo mbok anggep aku wes ora tresno
Roso iki tetep ono raiso lungo
Tak simpen neng dodo…
Aku janji ora bakal bedo…




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Rio Sablenk - Tak Kin Tuang Wegah Adus Dilihat 5569 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Wegah Kelangan 2 Dilihat 111875 orang
DownloadLagu WEGAH KELANGAN - REGGAE VERSION Dhevy Geranium Dilihat 14887228 orang
DownloadLagu Akustikwestprog - Wegah Bali Dilihat 54497 orang
DownloadLagu Via Vallen - Wegah Kelangan Dilihat 9537106 orang
DownloadLagu Wegah Kelangan - Guyon Waton Dilihat 79762 orang
DownloadLagu Wegah Kelangan - Erlangga Gusfian Dilihat 108 orang
DownloadLagu Jihan Audy - Wegah Kelangan 3 Dilihat 130540 orang
DownloadLagu Vita Alvia - Wegah Kelangan Dilihat 355512 orang
DownloadLagu Mala Agatha - Wegah Adoh Dilihat 37004 orang