Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Cukup Rogo Isun Nella Kharisma
Lagu Cukup Rogo Isun Nella Kharisma Mp3

Nama:Cukup Rogo Isun Nella Kharisma
Durasi:7:29
Diupdate:17 July 2018 (8 months ago)
Disukai:991 Orang
Dilihat:oleh 170,326 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sopo hang ngiro bakale koyo gedigi welas
Katone sempurno tibane mung sandiworo
Atin riko loro larane loro mrekes batin

Kari kebangeten riko ngelarani atinisun
Wes sing katik golet sewu alasan ambi omongan riko
Nyata-nyatane saiki konco sun dewek hang riko demeni

Sun cubo kuatno masio lapis moto iki
Ngecembuh eloh tetep sun cubo kuwatno

Hang sun jaluk dung riko duwe rabi liyo
Ojo maning maning riko baleni
Wes cukup rogo isun baen
Hang nanggung dolanane atin riko

Lilo isun lilo nerimo roso loro, sun tompo
Myakne riko lego maruh atinisun

Sun cubo kuatno masio lapis moto iki
Ngecembuh eloh tetep sun cubo kuwatno
Hang sun jaluk dung riko duwe rabi liyo
Ojo maning maning riko baleni hooo
Wes cukup rogo isun baen hang nanggung dolanane atin riko

Sopo hang ngiro bakale koyo gedigi welas
Katone sempurno tibane mung sandiworo
Atin riko loro larane loro mrekes batin

Kari kebangeten riko ngelarani atinisun
Wes sing katik golet sewu alasan ambi omongan riko
Nyata-nyatane saiki konco sun dewek hang riko demeni

Sun cubo kuatno masio lapis moto iki
Ngecembuh eloh tetep sun cubo kuwatno
Hang sun jaluk dung riko duwe rabi liyo
Ojo maning maning riko baleni hooo
Wes cukup rogo isun baen hang nanggung dolanane atin riko

Lilo isun lilo nerimo roso loro, sun tompo
Myakne riko lego maruh atinisun

Sun cubo kuatno masio lapis moto iki
Ngecembuh eloh tetep sun cubo kuwatno
Hang sun jaluk dung riko duwe rabi liyo
Ojo maning maning riko baleni hooo
Wes cukup rogo isun baen hang nanggung dolanane atin riko




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Cukuplah Bulan Gaji - Santesh Dilihat 2779 orang
DownloadLagu Cukup Bagiku - Opick Dilihat 3816384 orang
DownloadLagu ROGO SAMBOYO PUTRO - CINTA DAN DILEMA Dilihat 2503 orang
DownloadLagu CUKUP RAUP - Sri Avista Dilihat 115716 orang