Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Cidro Didi Kempot Reggae Version Dhevy Geranium
Lagu Cidro Didi Kempot Reggae Version Dhevy Geranium Mp3

Nama:Cidro Didi Kempot Reggae Version Dhevy Geranium
Durasi:4:54
Diupdate:12 August 2019 (1 week ago)
Disukai:8,475 Orang
Dilihat:oleh 474,120 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - PLONG Dilihat 220926 orang
DownloadLagu Penyiar Radio - Didi Kempot Dilihat 50269 orang
DownloadLagu Didi Kempot Feat Deddy Dores - Untuk Apa Lagi Dilihat 1057825 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - Parangtritis Dilihat 565698 orang
DownloadLagu DIDI KEMPOT - KOPI LAMPUNG Dilihat 94220 orang
DownloadLagu Nunut Ngiyup - Didi Kempot Dilihat 829365 orang
DownloadLagu Asep Balon Feat Lain Puisi - PENDIDIKAN Dilihat 578268 orang
DownloadLagu Ambyar - DIDI KEMPOT Dilihat 18376 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Sigar Tresnone Dilihat 158577 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Piring Pecah Dilihat 152654 orang