Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Cidro Didi Kempot Reggae Version Dhevy Geranium
Lagu Cidro Didi Kempot Reggae Version Dhevy Geranium Mp3

Nama:Cidro Didi Kempot Reggae Version Dhevy Geranium
Durasi:4:54
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 2,281,551 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro