Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Chandra Banyu Ngelali
Lagu Chandra Banyu Ngelali Mp3

Nama:Chandra Banyu Ngelali
Durasi:5:45
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 454,261 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bengi iki isun ngengeti
Ngengeti riko hang wes ngelali
Sun pageri lan sun rumati
Dung wes mekar riko ngelali

Bengi iki isun ngengeti
Ngengeti riko hang wes ngelali
Sun pageri lan sun rumati
Dung wes mekar riko ngelali

Mung gitar iki hang dadi saksi
Urip bebarengan selawase
Ulan lan lintang nong duwuran
Podo ngajaki gendingan

Tetesan banyu moto sun iki
Kadung sun ngengeti ngengeti
Duh gusti nopo diko gawe
Urip isun gediki

I... sun wes seng percoyo
Ambi omongan riko
Be... ngen ngumbar suworo
Isun riko gawe loro
Isun wes sing percoyo




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Ki Rudi Gareng - Banyu Langit Dilihat 604962 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Banyu Londo Dilihat 312456 orang
DownloadLagu KELENDI MANING - Candra Banyu Dilihat 29423 orang
DownloadLagu Yoyo S - Banyu Mata Dilihat 24682 orang
DownloadLagu BANYU LANGIT - ANISA SALMA Dilihat 14054 orang
DownloadLagu FDJ Emily Young - Banyu Langit Dilihat 4207 orang
DownloadLagu KUNGKUM NING BANYU - NINING LIVINA Dilihat 32963 orang
DownloadLagu Happy Asmara - BANYU LANGIT Dilihat 128612 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Banyu Langit Dilihat 26937705 orang
DownloadLagu Shanty Chantika Feat Sang Aji - Rondo Banyu Wangi Dilihat 3234 orang