Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Catur Arum Kupu
Lagu Catur Arum Kupu Mp3

Nama:Catur Arum Kupu
Durasi:8:49
Diupdate:17 September 2017 (2 years ago)
Disukai:86 Orang
Dilihat:oleh 18,203 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wujud uler siro maune
Ngrambat empang nggerogoti godhong
Nggawe rusak yo pokale
Nono hang demen nong anane

Yo untunge ngerumangsani
Nyowo siji nduweni arti
Emong cacat sak umure
Pingin duwe aji uripe

Topo nyuwung gemantung
Kebungkus godhong sak gulung
Tabah dadi enthung
Meneng anteng kekurung

Sing mangan yo sing ngombe
Nembelas dino suwene
Iku lelakon sareate
Kanggo nuju hakekate

Saikine uler
Uwes dadi kupu
Kembang kembang
Podo aweh madu

Saikine uler
Uwes duwe seriwi
Katon berahi
Biso miber nong endi endi

Yo untunge ngerumangsani
Nyowo siji nduweni arti
Emong cacat sak umure
Pingin duwe aji uripe

Topo nyuwung gemantung
Kebungkus godong sak gulung
Tabah dadi enthung
Meneng anteng kekurung

Sing mangan yo sing ngombe
Nembelas dino suwene
Iku lelakon sareate
Kanggo nuju hakekate

Saikine uler
Uwes dadi kupu
Kembang kembang
Podo aweh madu

Saikine uler
Uwes duwe seriwi
Katon berahi
Biso miber nong endi endi

Saikine uler
Uwes duwe seriwi
Katon berahi
Biso miber nong endi endi
Biso miber nong endi endi
Biso miber nong endi endi




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Spin - Cintamu Sewangi Haruman Kasturi Dilihat 70267 orang
DownloadLagu Fanny Sabila - Citarum Harum Dilihat 57089 orang
DownloadLagu Catur Arum - Salam Kangen Dilihat 78041 orang
DownloadLagu LOKMAN NAUFAL - HARUMAN TERINDAH Dilihat 1569425 orang
DownloadLagu Jarum Janda Rumahan - Anik Arnika Dilihat 1637956 orang
DownloadLagu Jessya Arumi-Raso Ndak Ka Ungkai Dilihat 21384 orang
DownloadLagu Nicky Astria - Jarum Neraka Dilihat 206179 orang
DownloadLagu Rina Mubal Arum - Don T Say Goodbye Dilihat 11188 orang
DownloadLagu Ray Peni Feat Arumi - Sing Ade Ubadne Dilihat 342671 orang
DownloadLagu DEMY ARUME - KEMBANG SEMUJO Dilihat 117124 orang