Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Cak Dikin Blebes
Lagu Cak Dikin Blebes Mp3

Nama:Cak Dikin Blebes
Durasi:4:12
Diupdate:13 January 2009 (10 years ago)
Disukai:23 Orang
Dilihat:oleh 17,720 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


(l)dik sajak e kok ono perlu
Isih esuk wis tangeke aku
Ning tanganmu kok nggowo palu
Opo to sing rusak dipanku

(p)wis kowe ra usah suloyo
Dek bengi metu karo sopo
Neng klambimu lipstike sopo
Yen dudu bocah wadon liyo..

(l)dek bengi aku ora neng endi-endi
Malah aku njaluk tulung mbok dikeroki
Pirang-pirang dino ora mbok turuti
Rasane gegerku koyo disunduki

(p)wong wadon ngendi sing bakal kuat ati
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti
Opo aku arep mbok pakani wedhi

(p)wis ndang nyingkrih-
Ndang nyingkrih-ndang nyingkrih-
Ndang nyingkrih

(l)emoh dik

(p)yen ngono aku ae
Sing nyingkrih-sing nyingkrih

(l)ojo dik, aku masih cinta padamu
My darling i love you

(p)wis ndang nyingkrih-ndang nyingkrih-
Ndang nyingkrih-ndang nyingkrih

(l)emoh dik

(p)yen ngono aku ae
Sing nyingkrih-sing nyingkrih

(l)ojo dik, aku masih cinta padamu
My darling i love you

(l)dik sajak e kok ono perlu
Isih esuk wis tangeke aku
Ning tanganmu kok nggowo palu
Opo to sing rusak dipanku

(p)wis kowe ra usah suloyo
Dek bengi metu karo sopo
Neng klambimu lipstike sopo
Yen dudu bocah wadon liyo..

(l)dek bengi aku ora neng endi-endi
Malah aku njaluk tulung mbok dikeroki
Pirang-pirang dino ora mbok turuti
Rasane gegerku koyo disunduki

(p)wong wadon ngendi sing bakal kuat ati
Klumprak-klumpruk bendino makani tinggi
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti
Opo aku arep mbok pakani wedhi

(p)wis ndang nyingkrih-
Ndang nyingkrih-ndang nyingkrih-
Ndang nyingkrih

(l)emoh dik

(p)yen ngono aku ae
Sing nyingkrih-sing nyingkrih

(l)ojo dik, aku masih cinta padamu
My darling i love you

(p)wis ndang nyingkrih-ndang nyingkrih-
Ndang nyingkrih-ndang nyingkrih

(l)emoh dik

(p)yen ngono aku ae
Sing nyingkrih-sing nyingkrih

(l)ojo dik, aku masih cinta padamu
My darling i love you




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Cak Percil Feat Intan Chacha - Janda Baru Dilihat 19584 orang
DownloadLagu CAKRA KHAN - BUTIRAN DEBU Dilihat 15501 orang
DownloadLagu CAKRA KHAN - KEMENANGAN Dilihat 24726 orang
DownloadLagu Cakra Khan - Lelah Dilihat 2144720 orang
DownloadLagu Cakra Khan - Opera Tuhan Dilihat 368846 orang
DownloadLagu Cakra Khan - Kau Memilih Dia Dilihat 4217417 orang
DownloadLagu CAKRA KHAN - KEKASIH BAYANGAN Dilihat 58747097 orang
DownloadLagu Cak Nun Kyai Kanjeng - Syi Ir Tanpo Waton Dilihat 10848 orang
DownloadLagu Cak Diqin Wiwid - Tragedi Tali Kutang Dilihat 13142 orang
DownloadLagu Cak Dikin - Cinto Dimato Dilihat 370442 orang