Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Borondong Garing Nining Meida
Lagu Borondong Garing Nining Meida Mp3

Nama:Borondong Garing Nining Meida
Durasi:4:42
Diupdate:30 December 2012 (6 years ago)
Disukai:472 Orang
Dilihat:oleh 180,784 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Borondong garing
Ider kota pileumburan
Mekar lumaku ku diri
Payu dagang bari mimitran
Mekar lumaku ku diri
Payu dagang bari mimitran

Borondong garing
Haleuang ka tineung ati
Jerit ciptaning ati
Jeung hiliwirna angin peuting
Jerit ciptaning ati
Jeung hiliwirna angin peuting

Oleh-oleh priangan di lingkung gunung
Majalaya,soreang,banjaran,bandung
Hate jongjon lugina anu di kantun
Narik ati matak luas nu ngabantu

Borondong garing
Ider kota pileumburan
Mekar lumaku ku diri
Payu dagang bari mimitran
Mekar lumaku ku diri
Payu dagang bari mimitran

Borondong garing
Ider kota pileumburan
Mekar lumaku ku diri
Payu dagang bari mimitran
Mekar lumaku ku diri
Payu dagang bari mimitran

Borondong garing
Haleuang ka tineung ati
Jerit ciptaning ati
Jeung hiliwirna angin peuting
Jerit ciptaning ati
Jeung hiliwirna angin peuting

Oleh-oleh priangan di lingkung gunung
Majalaya,soreang,banjaran,bandung
Hate jongjon lugina anu di kantun
Narik ati matak luas nu ngabantu

Borondong garing
Ider kota pileumburan
Mekar lumaku ku diri
Payu dagang bari mimitran
Mekar lumaku ku diri
Payu dagang bari mimitran

Borondong
Borondong
Borondong gariiiiing




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Janur Garing Dilihat 676857 orang
DownloadLagu NDX A K A Ft Yuliana Janur Garing Dilihat 76935 orang
DownloadLagu Janure Garing Dek 2 NDX AKA Ft PJR Dilihat 239088 orang