Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Bojo Galak Dhevy Geranium Reggae
Lagu Bojo Galak Dhevy Geranium Reggae Mp3

Nama:Bojo Galak Dhevy Geranium Reggae
Durasi:4:22
Diupdate:29 January 2018 (2 years ago)
Disukai:3,124 Orang
Dilihat:oleh 1,275,200 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung bisa meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing bagus dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - Buto Buto Galak Dilihat 55098 orang
DownloadLagu BOJO ROSO KONCO REGGAE VERSION Dilihat 98692 orang
DownloadLagu BOJO ROSO KONCO - NIRMALA PUTRI Dilihat 1048 orang
DownloadLagu Segalaku Untukmu - Broery Marantika Dewi Yull Dilihat 34576 orang
DownloadLagu Sodiq Monata - Bojo Galak Dilihat 1306802 orang
DownloadLagu PENDHOZA - DIGAWE PENAK Bojo Galak 2 Dilihat 857267 orang
DownloadLagu Via Vallen - Bojo Galak Dilihat 12881113 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Galak 2 Di Gawe Penak Dilihat 3129745 orang
DownloadLagu Bojoku Disebeh - NDX A K A Familia Dilihat 2286 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Bojo Galak Dilihat 66856111 orang