Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Batman Ndeso Dimas Tedjo
Lagu Batman Ndeso Dimas Tedjo Mp3

Nama:Batman Ndeso Dimas Tedjo
Durasi:6:01
Diupdate:03 January 2015 (5 years ago)
Disukai:355 Orang
Dilihat:oleh 139,458 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku iki dudu superman
Aku iki dudu batman
Aku iki mung bocah ndeso
Cedak watu adoh rojo yeehaaa
Omahku gedheg pinggir kalen
Gaweanku mung golek damen
Sapiku siji wedusku telu
Warisane wong tuwaku yeeeeah
Snadyan urip neng ndeso
Nanging atiku lilo
Snadyan urip rekoso
Nanging ora tak roso
Urip neng ndeso

Sabendino neng sawah
Macul lan nyebar gabah
Snadyan panas ati tetep sumringah
Bungah rasane ati
Panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi

Sapiku siji wedusku telu
Warisane wong tuwaku yeeeeah
Snadyan urip neng ndeso
Nanging atiku lilo
Snadyan urip rekoso
Nanging ora tak roso
Urip neng ndeso

Saben ndino neng sawah
Macul lan nyebar gabah
Snadyan panas ati tetep sumringah
Bungah rasane ati
Panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi

Sapiku siji wedusku telu
Warisane wong tuwaku yeeeeeah
Snadyan urip neng ndeso
Nanging atiku lilo
Snadyan urip rekoso
Nanging ora tak roso
Urip neng ndeso

Sabendino neng sawah
Macul lan nyebar gabah
Snadyan panas ati tetep sumringah
Bungah rasane ati
Panen wis tekan wanci
Kabeh tonggo dho ngewangi

Ora nyono aku ra ngiro
Saiki dadi polodeso
Tak umpamakke aku rojo
(ning dudu rojo singo)
Iso gawe makmuring negoro yeeeeah
Snadyan urip neng ndeso
Nanging atiku lilo
Snadyan urip rekoso
Nanging ora tak roso
Urip neng ndeso




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu BATMAN KASARUNG - IWA K Dilihat 88098 orang
DownloadLagu Jeanette - Ndeso Dilihat 298297 orang
DownloadLagu KEMBANG NDESO-LELI YUANITA Dilihat 3944 orang
DownloadLagu MAGELANG HIPHOP KIMCIL NDESO Dilihat 91321 orang