Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Batan Nganggur Iwan Ernawan
Lagu Batan Nganggur Iwan Ernawan Mp3

Nama:Batan Nganggur Iwan Ernawan
Durasi:4:52
Diupdate:07 July 2012 (7 years ago)
Disukai:957 Orang
Dilihat:oleh 442,923 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Batan nganggur mending cara batur
Nyoba usaha dagang sora
Goreng jeung alus nomer dua
Anu pentingnamah kuring nyoba

Mugi-mugi jalma baroseneun
Kuloba lagu anu ngeunaheun
Sing papag heula panasaran
Meuli sora kuring nu pas pasan

Sabab gede pisan manfaatna
Batan meuli barang nu teu guna
Maka sing gancang geura boga
Lumayan batan katabrak beca

Kahayang ngalamar ka kantoran
Tapi sok tara aya lowongan
Nu aya ge malah dikurudan
Komo anu ngamimitian

Nyoba usaha jual beuli
Loba ngajual batan meuli
Nginjeum duit modal usaha
Teu dibere da eweuh borhna

Mending ge milih nyumangkeun bakat
Najan bakat bakat ku butuh
Tibatan kuring barang penta
Mending dagang sora bari maksa

Cita-cita hayang jadi doktor
Najan ngodok nu kotor-kotor
Komo mun nu dikodoknana bahenol
Lumayan najan saeutik honor

Lantaran taya aya bejana
Doktor anu hirupna sangsara
Teu cara dukun anu di leumbur
Saeutik gawe lobana nganggur

Mangka jadi jalma kudu pinteur
Ngarah heuteu gampang kabalingeur
Neangan gawe pasti teu sulit
Komo lamun dibareungan duit

Batan nganggur mending cara batur
Nyoba usaha dagang sora
Goreng jeung alus nomer dua
Anu pentingnamah kuring nyoba

Mugi-mugi jalma baroseneun
Kuloba lagu anu ngeunaheun
Sing papag heula panasaran
Meuli sora kuring nu pas pasan

Sabab gede pisan manfaatna
Batan meuli barang nu teu guna
Maka sing gancang geura boga
Lumayan batan katabrak beca




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
Lagu Elvy Sukaesih - Perih Mp3 Dilihat 953949 orang
Lagu Elvy Sukaesih Tak Mungkin Mp3 Dilihat 47319 orang
Lagu WADON SELINGAN DIANA SASTRA - EDISI NGOBROG Mp3 Dilihat 387530 orang
Lagu Via Vallen - Goyang Morena Mp3 Dilihat 77551 orang
Lagu Syura - Nazam Berkasih Mp3 Dilihat 1946572 orang
Lagu Cia Aulia - Mungkin Dia Lelah Mp3 Dilihat 11806 orang
Lagu EGOIS BY CIA AULIA Mp3 Dilihat 22076 orang
Lagu Elvy Sukaesih - Lara Hati Dangdut Mp3 Dilihat 4430 orang
Lagu Aja Di Tangisi - Anik Arnika Jaya Mp3 Dilihat 250141 orang
Lagu Rindu Serindu Rindunya Reggae Version Mp3 Dilihat 9584759 orang