Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Balungan Kere Xena Xenita
Lagu Balungan Kere Xena Xenita Mp3

Nama:Balungan Kere Xena Xenita
Durasi:7:19
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 1,853,453 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sak iki isih kelingan
Kowe sing tak anti anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora gelo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

"gusti.....opo salahku..."

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Jihan Audy - Balungan Kere Dilihat 309329 orang
DownloadLagu Meonk Band - Playboy Kere Dilihat 342787 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Balungan Kere Dilihat 94522 orang
DownloadLagu ILUX ID - BALUNGAN KERE Koplo Version Dilihat 31246 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Balungan Kere Dilihat 45100 orang
DownloadLagu DJ BOJOKU DITIKUNG TEMAN REMIX KEREN 2019 Dilihat 62030 orang
DownloadLagu Shima - Sepanjang Malam Keresahan Dilihat 959852 orang
DownloadLagu RINDY ANTIKA - BALUNGAN KERE Dilihat 41700 orang
DownloadLagu Search - Kereta Merah Dilihat 20754 orang
DownloadLagu Boomerang - Kereta Laju Dilihat 220909 orang