Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Bah Dadeng Papatong
Lagu Bah Dadeng Papatong Mp3

Nama:Bah Dadeng Papatong
Durasi:5:04
Diupdate:12 June 2012 (7 years ago)
Disukai:5,550 Orang
Dilihat:oleh 1,758,053 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Beurang maju ka lohor
Papatong nu koneng euntreup na regang
Ngageter jangjangna keur ngagupayan
Pancen keur wasiatan

Sore mengok ka ashar
Papatong nu koneng hiber teu luhur
Ngalayang ngawahan arek pamitan
Poma tong ka jongjonan

Papatong nu koneng teu tembong deui
Leungit indit teu pamit
Papatong nu koneng teu tembong deui
Tilem bewara baturna

Prak reureuh tina ka riweuh
Prak pasrah kanu kawasa
Prak reureuh tina ka riweuh
Prak pasrah kanu kawasa




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Bahiyya Haneesa - Material Dilihat 387610 orang
DownloadLagu Bahalol - XPDC Dilihat 803732 orang
DownloadLagu BAHTERA CINTA - BUDI MC FEAT REZA Dilihat 24407 orang
DownloadLagu BAHTERA CINTA - Rhoma Irama Feat Noer Halimah Dilihat 147975 orang
DownloadLagu BAHAGIA CUMA LEWAT - Shine Of Black X Adhel Dilihat 2104 orang
DownloadLagu Bahagia Mu Bahagiaku - Yank Mulia Dilihat 188517 orang
DownloadLagu Bahagiamu Bahagiaku Ikhlas Nella Kharisma Dilihat 100297 orang
DownloadLagu Bahe Skyrap Ft Explode - Bukan Alasan Dilihat 52302 orang
DownloadLagu Bah Dadeng Cimata Cinta Dilihat 47151 orang
DownloadLagu Bahtera Cinta Gerry N Fikri Dilihat 190753 orang