Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Arif Citenx Ra Kuwat Mbok
Lagu Arif Citenx Ra Kuwat Mbok Mp3

Nama:Arif Citenx Ra Kuwat Mbok
Durasi:4:27
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 422,119 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku ratahan pengen rasane pacaran
Opo yo bener rasane enak tenan
Njajal sepisan seng marai cah edan edan
Lakok sirahku seng payu oleh kamplengan

Curhat neng embok
Lek durung rabi jok ndemok
La terus piye pacaran kon lolak lolok
Dasare simbok biyene lulusan pondok
Kudu seng kenceng ojo sampek menggok menggok

Wes ra kuwat aku
Wes ra tahan aku
Timbang engko paiman iki selak nesu

Wes ra kuwat aku
Wes ra tahan aku
Rabekno to mbok
Ngko tak gawekne putu

Mbok mbok mbok ketimbang kumat setepku
Cepet mbok endang golekno mantu
Wes to mbok masio ra patek ayu
Sikat mbok timbang kisut ra payu